(Removed from publishing)

Huoneisto-/asuntosiivooja
Alen Consulting Oy

Original publication date 11.1.2019

Asiakkaamme on alansa vahva ammattilainen, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistönhuolto- ja siivouspalvelua Pirkanmaalla. Asiakkaamme seuraa alalla tapahtuvaa kehitystä jatkuvasti ja kehittää toimintaansa sen mukaisesti. Osaavalla henkilökunnalla on käytössään alan nykyaikaisimmat koneet ja välineet. Lisäksi henkilöstöä koulutetaan säännöllisesti, jotta vaativienkin kiinteistöjen laitteista ja tiloista voidaan vastata asianmukaisella tavalla.

Haemme nyt asiakkaallemme

SIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen huoneisto-/asuntosiivouksiin ja peruspesuihin.

Työhön voi sisältyä monipuolisesti myös muita siivoustöitä, kuten remontti- ja muuttosiivouksia. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti vaihtelevissa kohteissa ympäri Pirkanmaata, joten ajokortti on toivottava. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta siivouksista, alan koulutuksesta on etua. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja itsenäinen asenne sekä luotettava ja tehokas työote!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä tiiviin ja viihdyttävän työyhteisön tuen. Työ on arkisin tehtävää keikkatyötä, työaika pääsääntöisesti klo 7-15 tai klo 6-14. Toivomme kuitenkin joustavuutta, sillä muutoksia saattaa tulla nopeallakin aikataululla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on TES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera pikimmiten! Lisätietoja saat soittamalla Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.