(Removed from publishing)

Huoltopäällikkö
Delta Auto Oy

Original publication date 19.3.2019

Haemme huoltotiimeihimme kahta motivoitunutta ja ammattitaitoista huoltopäällikköä Turun ja Lahden toimipisteisiin. Vastaat oman toimipisteen huoltopalveluista kokonaisuudessaan ja toimit huoltotiimin esimiehenä. Tehtäväsi on myös osaltasi varmistaa, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen saamaansa palveluun ja työn laatuun.

Odotamme sinulta päätöksentekokykyä, paineensietokykyä sekä näyttöjä menestyksellisestä esimiestyöskentelystä. Hyödynnät sujuvasti liiketoiminnan tunnuslukuja toiminnan suunnittelussa ja osaat ohjata tiimiäsi systemaattisesti kohti yhteisiä tavoitteita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa teknistä- ja/tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta huoltokorjaamon liiketoiminnasta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi. Meillä pääset osaksi mukavaa ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa viihdytään pitkään. Deltalla saat mukavat työkaverit ja mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinoinnin liiketoimintajohtaja Ville Schreck puh. 040 342 6283. Yhteydenotot arkisin klo 14 jälkeen. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 21.4.2019 mennessä tästä linkistä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.