(Removed from publishing)

Huoltoneuvoja Autokiilalle
Autokiila

Original publication date 11.11.2019

Etsimme Turkuun Autokiilalle Huoltoneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen laadukkaiden Toyota-autojen pariin.

Autokiila palvelee autoilijoita Turussa yli 50 autoalan ammattilaisen voimin. Nyt etsimme Autokiilaan huoltoneuvojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tulet työskentelemään asiakaspalvelutehtävissä tukien asiakkaita auton huoltoon liittyvissä asioissa niin kasvotusten kuin puhelimitsekin. Pidät omalla työpanoksellasi huolen, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Toivomme saavamme tiimiimme autoalan ammattilaisen, kenelle hyvä asiakaspalvelu ja asioiden loppuun saattaminen on tekemisen keskiössä. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja autoalan tuntemusta.

Eduksi tehtävässä on aikaisempi kokemus autoalan jälkimarkkinoinnista ja kevyen kaluston katsastusoikeudet, jolloin voit myös tarvittaessa osallistua katsastustoimintaan. Tehtävään valittu henkilö pääsee työssään kasvattamaan osaamistaan mm. Toyotan järjestämissä koulutuksissa ja lisäksi tukena työssä tulee olemaan ammattitaitoinen Autokiilan henkilökunta. Sinua odottaa nuorekas työympäristö, jossa asiat tehdään ammattimaisesti alusta loppuun asti.

Haethan tehtävää heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa Baronan Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817.