Huoltoasentaja, Wennstrom Fuel Systems Oy (Oulu) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Original publication date 14.8.2019

Wennstrom Fuel Systems Oy on keskittynyt polttoaineen siirtämiseen ja mittaamiseen jakeluaseman säiliöstä asiakkaan säiliöön. Asiakkaamme tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä huolto- ja korjauspalveluita polttoaineen jakelujärjestelmille kaikkialla Suomessa. Tuotevalikoima kattaa koko ketjun polttoaineen jakelumittarista säiliön ylitäytön estimeen. Asiakkaamme edustaa esimerkiksi Wayne –jakelumittareita sekä Wayne –maksupäätteitä ja Dealex-automaatteja. Lisäksi heillä on kattava valikoima muita polttoainejärjestelmien komponentteja. Yhteensä Wennstrom Fuel Systems -konsernissa on yli 200 työntekijää ja he ovat yhdessä sisaryritystensä kanssa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa johtava pohjoismainen toimija alalla.

Haemme nyt asiakkaallemme Ouluun

HUOLTOASENTAJAA

polttoainejakelulaitteiden kenttähuoltoon.

Työkuvaan kuuluu vikailmoituksiin reagointi, vian selvitys ja mahdolliset korjaustoimenpiteet. Työssä tehdään lisäksi määräaikaishuoltoja, laitteiden asennusta sekä isompia kokonaisurakoita. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Oulun seudulla, mutta aika ajoin käyntejä saattaa tulla muuallekin Suomeen.

Odotamme hakijalta

 • muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä (sähkö- ja automaatioasennukset, putkiasennukset, muut huoltotehtävät)
 • teknistä osaamista (hydrauliikka, mekaniikka, sähkö- ja automaatiojärjestelmät)
 • kykyä työskennellä itsenäisesti ja tarkasti annettujen työohjeiden mukaisesti
 • ongelmanselvitys- ja ratkaisukykyä

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä joustavuutta työaikojen ja kohteiden sijainnin suhteen. Lisäksi hakijalla on oltava B-ajokortti sekä voimassa olevat työturva-, tulityö- ja EA1-kortit.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä alan johtavassa pohjoismaisessa konsernissa. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan ansioluettelon ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen arkisin klo 8-16, p. 050 555 0392. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

 • Ad number: 1291015
 • Area of expertise: Installation/maintenance, Technology, Industry/production
 • Employment: Permanent employment
 • Type of job: Full-time
 • Application period ends: 22.9.2019
 • Application submission address: Website
 • Contact person: Nina Koskinen (nina.koskinen (a) alenconsulting.fi)
 • Telephone: 0505550392
 • Location: Oulu