(Removed from publishing)

Huoltamotyöntekijä
WorkPower Oy

Original publication date 9.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!


Etsimme Hervannassa sijaitsevaan asiakasyritykseemme huoltamotyöntekijää pitkäaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Hervannan keskeisellä paikalla vuodesta 1992 toiminut yritys, jolla on vakiintunut asiakaskunta.


Huoltamotyöntekijän tehtävässä työtehtäviisi kuuluvat kahvio- ja myymälätyöskentely, itsepalveluhallin (autopesu) hoito ja rahastus, kaasun myynti, peräkärryjen vuokraus sekä kahvion ja autopesutilojen siivous. Kahviotyö pitää sisällään muun muassa raakapakasteiden paistoa sekä sämpylöiden ja lihapiirakoiden tekoa, varsinaista ruokaa ei tarvitse valmistaa.


Edellytämme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja itsenäistä työotetta. Lisäksi sinulla tulee olla suoritettuna hygienia-passi työsuhteen alkaessa. Tehtävässä menestymiseksi sinun tulee kyetä pitämään langat käsissä hektisissäkin tilanteissa, sillä työvuoroissa ollaan pääosin yksin. Hakijalta edellytämme lisäksi 18-vuoden ikää, koska työnkuvaan kuuluu myös alkoholituotteiden myyntiä.

Omistajien lisäksi yrityksessä työskentelee kolme vakituista pitkäaikaista työntekijää, joten sinut perehdytetään tehtäviisi käytännön läheisesti kokemuksen syvällä rintaäänellä.


Työpäivät sijoittuvat arkipäisin klo 6.15 – 20.30 väliseen aikaan, lauantaisin klo 8.30 – 20.30 ja sunnuntaisin klo 9.30 – 20.30 välille. Kesä-elokuussa aukioloajat ovat poikkeukselliset, sillä sunnuntait ovat suljettuja. Työ on kokoaikatyötä.


Työsuhteessa noudatetaan huoltamoalan työehtosopimusta.


Työt alkavat vuodenvaihteessa sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi 12 kk pituinen määräaikainen työsuhde, hyvälle työntekijälle on näillä näkymin töitä tarjolla tämän jälkeenkin.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta.

Käytämme haastattelun yhteydessä lisätyökaluna videohaastattelua. Videohaastatteluun pääset seuraavasta linkistä: 

https://www.recright.com/interview/public/6725662a6401aee808876bf18412bd97f891


Lisätietoja tehtävästä antavat:
Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121
HR-konsultti Mira Salomaa, mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405