(Removed from publishing)

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Helmisimpukka Muurame
Restel Liikenneasemat Oy

Original publication date 28.11.2019

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseäsi? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Sopiiko sinulle keikkaluontoinen työ monipuolisten työtehtävien parissa? Olisitko juuri sinä ketjumme uusin helmi?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla Shell HelmiSimpukka Muurameen etsimämme

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella avustavan ruuanvalmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen sekä Postin palveluista huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi et pelkää astua keittiön puolelle ja tarttua tarvittaessa työn touhuun sielläkin. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Muuramen Shell HelmiSimpukka on auki yö myöhään, joten työ on kaksivuorotyötä ja töitä tehdään aseman aukioloaikojen mukaisesti.

Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Työ on ilta ja viikonloppu painotteista, sijoittuu klo 05 ja 00.30 välille ja sopii hyvin opiskelijalle. Toimisit keikkailevana, tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyden.

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Autonkäyttömahdollisuus

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi viimeistään 9.12. Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat . Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

_Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä _https://insights.barona.fi/restel