(Removed from publishing)

Huollonvarauksen asiakaspalvelija
Volvo Finland Ab

Original publication date 12.3.2019

Haemme Vantaan tekniseen palvelutiimiin Service Centeriin aktiivista

huollonvarauksen asiakaspalvelijaa

sillä autojen, perävaunujen ja päällirakenteiden sähköistyessä ja siirtyessä pilviyhteyteen aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin on avainasemassa liikkuvan kaluston kunnossapidossa.

Tehtävä sijoittuu markkinayhtiön nuorekkaimpaan tiimiin, jossa yhteistyö toimii ja tiimikaveria arvostetaan. Et jää uudessa tehtävässä yksin, vaan käsittelemme yhdessä haasteita ja mahdollisuuksia ja kehitämme toimintaa yhä tehokkaammaksi ja proaktiivisemmaksi. 

Sinusta tulee aktiivinen moniosaaja, joka tulee omalla aktiivisella työskentelyllään varmistamaan asiakkaidemme kaluston häiriöttömän käytön, korjaamoidemme täyttöasteen ja sujuvan yhteistyön Service Centerin, asiakkaan ja korjaamoiden välillä. 

Päivittäiseen työhösi kuuluu yhteydenpitoa asiakkaisiin ja korjaamoketjumme eri korjaamoihin. Toimit huollon ajanvarauksen yhteyshenkilönä asiakkaidemme ja korjaamoiden välillä. Varaat niin määräaikaishuoltoja, katsastuksia kuin korjausaikojakin, valvot huoltosuunnitelmien oikea-aikaista toteuttamista ja ajoneuvojen kuntoa palvelukeskuksestamme käsin. Olet yhteydessä myös palvelutuotemyyjiimme päivittäen tietoja huoltosopimuksissa tapahtuvista muutoksista.

Odotamme sinulta

  • Rautaista asiakaspalveluotetta
  • Oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteisyyttä
  • Sujuvaa tietokoneen käyttöä, Volvon järjestelmien tunteminen on etu, mutta ei välttämättömyys
  • Soveltuvaa (teknistä) pohjakoulutusta
  • Englannin ja ruotsin kielen taito on etu

Sinulla on mahdollisuus kasvaa todelliseksi asiantuntijaksi tässä tehtävässä. Jos uskot että sinusta on tehtävän hoitajaksi, hae ihmeessä! Tiimissä on hyvä meininki ja positiivinen ilmapiiri.

Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 31.3.2019 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen palvelutiimin päällikkö Markus Heiskanen p. 010 655 5839.