(Removed from publishing)

HSE Engineer Kilpilahteen
Academic Work

Original publication date 15.10.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille HSE Engineeriä työskentelemään Porvoon Kilpilahdessa. Mikäli opintotaustasi on kemiantekniikan tai prosessisuunnittelun puolelta ja olet kiinnostunut työskentelemään riskianalyysien parissa, tämä voi olla sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja pääset oppimaan kokeneemmilta kollegoilta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Tehtäviisi kuuluu tiimin tukemana osallistua erityyppisiin riskianalyyseihin. Hieman taustastasi riippuen saatat aluksi aloittaa kirjurina fasilitoiduissa palavereissa ja tätä kautta oppia ja kehittyä lopulta vastaamaan itse tilaisuuksien fasilitoinnista sekä raportoinnista. Tässä tehtävässä pääset suoraan vaikuttamaan siihen että turvallisuustavoitteet ja -vaatimukset saavutetaan projektien kaikissa vaiheissa. Tehtävä saattaa sisältää hieman matkustamista.

Tehtävä on kokoaikainen ja vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen jatkosta on mahdollisuus keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kemiantekniikan tai prosessisuunnittelun korkeakoulututkinto. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, prosessi-insinöörin tehtävistä, suunnittelusta tai teollisuusympäristössä toimimisesta nähdään etuna, mutta ei ole välttämätöntä, mikäli opintosi tukevat hyvin tehtävässä menestymistä. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, kiinnostunut turvallisuusasioista sekä kykenee toimimaan joustavasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa työympäristössä. Hyvä esiintymistaito sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdotonta tehtävässä menestymiselle.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollisuus keskustella

Paikka: Kilpilahti

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.