(Removed from publishing)

HR-Trainee kuljetus- ja logistiikkatiimiin
WorkPower Oy

Original publication date 12.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsitkö mukavaa harjoittelupaikkaa, jossa jokainen päivä on erilainen? Oletko timantinkova tiimipelaaja? Harjoittelu sopii hyvin esim. AMK-opiskelijalle, jolta puuttuu opinnoista esim. 3-6 kk harjoittelujakso.

Etsimme Helsingin toimistollemme Kuljetus- ja logistiikan HR Traineeta.

Tuleva HR Trainee saa kattavan perehdytyksen päivästä yksi alkaen. Osan tehtävistä oppii vain tekemällä ja kokeilemalla, joten avoimuus ja innokkuus ovat tärkeitä työtehtävien suorittamisen kannalta eikä hektisyys työssä tunnu sinulle vieraalta. Ideoita otamme vastaan ja haluammekin sinut heti isoksi osaksi porukkaamme. Huumorintaju ja pilke silmäkulmassa on vain positiivinen asia.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu työpaikkailmoitusten laadinta, työhakemusten käsittely, työhaastattelujen hoitaminen, työsopimusten teko, työtilausten täyttäminen sekä rekrytointitilaisuuksiin osallistuminen. Myös työntekijöiden perehdytys ja heidän palveleminen sekä erilaiset toimistotyöt kuuluvat HR Traineen tehtäviin.

Hakijalta toivomme:
Harjoittelijalta odotamme ahkeraa työotetta, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Työ tapahtuu ihmisten kanssa, joten sosiaaliset tilanteet tulevat tutuiksi ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on arkipäivää. Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista tai kokemusta tulevista tehtävistä, mutta kiinnostus monipuolisesti niihin on iso plussa.

Hakuprosessi:
Jos kiinnostuit harjoittelupaikasta, jätä hakemus jo tänään! Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

12 vuoden aikana meillä on ollut 27 harjoittelijaa eri toimipisteissämme. 24 heistä on jatkanut harjoittelun päätyttyä työtä WorkPowerilla osa- tai kokoaikaisesti. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 300-500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. 

Lisätiedot tarvittaessa:


Asiakkuuspäällikkö Saku Happonen, 040 669 7566

saku.happonen@workpower.fi