(Removed from publishing)

HR Specialistiksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Original publication date 15.11.2019
HR Specialist

Etsimme empaattista ja innostavaa kulttuurinrakentajana toimivaa HR Specialistia Helsingin toimistollemme. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

HR Specialistina pääset työskentelemään erityisen merkityksellisessä roolissa monipuolisten henkilöstöhallinnon tehtävien parissa, jossa saat tuoda myös oman mausteesi mukaan tekemiseen. Tehtävissäsi vastaat meidän Studentworkin henkilöstön työsuhteeseen liittyvistä prosesseista kokonaisvaltaisesti. Vastuullasi on uusien työntekijöiden perehdytysprosessista vastaaminen, Onboarding-suunnittelu ja aikataulutus, koulutussuunnittelu ja koulutusten organisointi sekä sisäinen viestintä. Lisäksi vastaat työhyvinvoinnin edistämisestä ja työsuojelusta sekä toimit työterveyshuollon pääyhteyshenkilönä. HR Specialistina pääset erityisesti tukemaan esimiehiämme työoikeuden ja työlainsäädännön kysymyksissä sekä yrityksemme käytännöissä. Toivommekin sinulta löytyvän asiantuntijuutta ja ymmärrystä työnlainsäädännöstä.

HR Specialistina pääset olemaan Studentworkin toiminnan ytimessä kehittämässä ja vaikuttamassa kasvumatkaamme. Olet meidän kaikkien studentworkilaisten tukena työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa, olet aidosti läsnä ja omalla toiminnallasi innostat porukkaamme toimimaan arvojemme ja kulttuurimme mukaisesti! Tässä monipuolisessa roolissa tulet työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on todellinen vapaus ja vastuu omasta tekemisestäsi sekä toiminnan kehittämisestä.

Työssäsi HR Specialistina
  • Toimit yrityksemme henkilöstöhallinnon asiantuntijana vastaten studentworkilaisten työsuhteen koko elinkaaresta ja siihen liittyvistä prosesseista
  • Toimit työlainsäädännön tukena esimiehillemme ja työntekijöillemme
  • Vastaat koulutussuunnittelusta ja koulutusten organisoinnista sekä fasilitoinnista
  • Toimit työterveyshuollon pääyhteyshenkilönä ja vastaat työhyvinvointiin liittyvistä toimista sekä työsuojelusta

Etsimällämme HR Specialistilla on
  • Kokemusta HR-tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta
  • Itsenäinen ja positiivinen ote tekemiseen, halu kehittää olemassa olevia prosesseja ja luoda uusia toimintatapoja sekä rohkeutta tuoda omat näkemykset esille
  • Kiinnostus toimialaa kohtaan sekä kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
  • Halu elää arvojemme mukaisesti ja kyky innostaa muita kulttuurinmukaiseen tekemiseen

Me tarjoamme sinulle
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 1.12.2019. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Manager Emmi Manneriin +358 40 358 4527.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.