(Removed from publishing)

HR-Harjoittelija
ISS Palvelut Oy

Original publication date 30.10.2019

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä!

Etsimme People & Culture yksikköömme Helsingin Pitäjänmäkeen kahta

HR-HARJOITTELIJAA

osaksi rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen (Learning & Development) tiimejä.

Rekrytoinnin harjoittelijana keskeinen osa harjoitteluasi on työntekijöiden rekrytointiprosessiin tutustuminen rekrytointikonsulttimme kanssa. Rekrytoimme vuosittain satoja työntekijöitä, kuten monipalvelutyöntekijöitä, siivoojia, sähköasentajia, kiinteistönhoitajia ja ravintolatyöntekijöitä. Tämän lisäksi tarjoamme vastuullisen kesäduunipaikan sadoille nuorille.

Tulet harjoittelusi aikana tutustumaan yhteistyöhön yrityksemme rekrytoivien tahojen kanssa sekä pääset kosketuksiin koko rekrytointiprosessimme elinkaareen. Pääset kontaktoimaan työnhakijoitamme, käsittelemään työhakemuksia sekä tekemään puhelinhaastatteluja. Yhtenä isona ja tärkeänä osana harjoitteluasi on kesätyöntekijöiden rekrytointiprosessissa avustaminen. Lisäksi työhösi kuuluvat erilaiset tietojen käsittely-/ päivitystyöt. Harjoittelusi aikana tutustut myös tyypillisiin toimistotehtäviin sekä asiakaspalveluun.

Learning & Development-tiimin harjoittelijana pääset toteuttamaan vuosittaista Company Day-tapahtumaa, jossa ISS Palveluiden johto työskentelee yhden päivän ajan ammattilaistemme opastuksella asiakaskohteissamme. Työtehtäviin kuuluu päivän organisointi aina kohteiden valinnasta tapahtumasta tiedottamiseen viestintäyksikkömme kanssa. Saat kokemusta suuren tapahtuman järjestämisestä, varmistat osallistujien turvallisen työskentelyn päivän aikana ja kiinnostuksesi mukaan voit hypätä mukaan myös muihin sinua kiinnostaviin henkilöstön kehittämisen tai rekrytoinnin projekteihin.

Harjoittelijoilta toivomme henkilöstöalaan liittyvää opiskelutaustaa ja kiinnostusta henkilöstöyksikön toimintaa kohtaan. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja toimistotyöstä on hyödyksi, kuten myös Microsoft Officen perustuntemus. Projektien menestyksekäs maaliin saaminen edellyttää kykyä organisoida omaa työtään ja uskallusta tarttua toimeen. Tärkeintä on kuitenkin avoin asenne ja halu oppia.

Harjoittelujakso on palkaton mutta tarjoamme päivittäisen ruuan laadukkaassa henkilöstöravintolassamme harjoittelujakson aikana. Harjoittelun aikana pääset tutustumaan työtehtävien lisäksi kiinteistöpalvelualaan toimialana ja verkostoitumaan liiketoiminnan ammattilaistemme kanssa. Harjoittelu joustaa tarvittaessa, jos sinulla on esimerkiksi läsnäolopakollisia opiskelupäiviä tai muita etukäteen sovittuja menoja. Myös etätyöpäivien tekeminen on mahdollista toimivien ja nykyaikaisten työvälineidemme ansiosta. Ammattitaitoinen HR-tiimimme on valmis opastamaan ja perehdyttämään sinua alan tarjoamiin työmahdollisuuksiin ja pääset valitsemaan projekteja myös oman kiinnostuksesi mukaan.

Company Dayn osalta harjoittelu alkaa viimeistään maaliskuun 2020 alussa, mutta rekrytoinnin harjoittelun osalta aloitus on mahdollista aikataulusi mukaan jo loppuvuoden 2019 aikana (kuitenkin viimeistään vuoden 2020 alussa). Rekrytoinnin harjoittelijan harjoittelun kesto voi vaihdella ollen 4-6 kuukautta, L&D tiimin harjoittelijan harjoittelujakso kestää 3-4 kuukautta.

Jätä hakemuksesi 20.11.2019 mennessä. Ilmoita hakemuksessasi kummasta harjoittelupaikasta olet kiinnostunut. Lisätietoja rekrytointitiimin harjoittelusta antaa tiistaisin klo 14–16 rekrytointikoordinaattori Henna Koiranen, puh. +358505210308 ja L&D tiimin harjoittelusta L&D Specialist Selma Vidgren, +358408200533, maanantaina 4.11.2019 kello 9-15, maanantaina 11.11.2019 kello 9-15 ja perjantaina 15.11.2019 kello 9-14.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -