(Removed from publishing)

HR-harjoittelija
Go On Oulu

Original publication date 5.12.2018
Onko harjoittelupaikka vielä löytymättä? Oletko kiinnostunut henkilöstöpalvelualasta? Jos vastasit kyllä, meillä on tarjolla sinulle sopiva harjoittelupaikka.

Tarjoamme ammattikoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelijalle opintosuunnitelman mukaista työharjoittelupaikkaa HR-HARJOITTELIJANA Go On Oulussa.

Go On Oulu on osa Go On Yhtiöt -franchisingketjua. Pienessä toimistossa pääset harjoittelemaan tehtäviä monipuolisesti. Mikäli näytät osaamisesi harjoittelun aikana, voimme tarjota sinulle osa- tai kokopäiväisen työn harjoittelun jälkeen.

Harjoittelussa pääset harjoittelemaan henkilöstöpalvelualan monipuolisia tehtäviä. Voimme räätälöidä harjoittelun sisältöä myös mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Työtehtäviä ovat muun muassa
- Toimeksiantojen vastaanottaminen
- Hakuilmoitusten laatiminen ja julkaiseminen
- Hakijoiden haastattelut
- Hakijoiden esittely asiakkaalle
- Työsuhteiden hallinta
- Some-kanavien ylläpitäminen

Toivomme sinulta:
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Reipasta työotetta
- Positiivista suhtautumista muuttuviin tilanteisiin
- Paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

Tarjoamme harjoittelupaikan keväälle 2019, aloitus tammikuussa! Harjoittelujakson pituudesta voidaan keskustella tapauskohtaisesti.
Harjoittelu tähtää työsuhteeseen harjoittelun jälkeen.

Kuulostaako siltä, että tässä on etsimäsi tilaisuus? Täytä hakemuksesi jo tänään nettisivuillamme, niin olet heti mukana hakuprosessissa! Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä p. 044 330 8810