(Removed from publishing)

HR Generalist / HR-asiantuntija
Suomen Sokeri

Original publication date 14.11.2019

Tule meille Kirkkonummen Kantvikiin tai Säkylään

HR Generalist/ HR-asiantuntija

Tehtävässä tuet esimiehiä johtamiseen, rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvissä asioissa. Laajennetun johtoryhmän jäsenenä tuot henkilöstöhallinnon näkökulmaa yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Raportoit paikallisesti talousjohtajalle sekä funktiossa Nordzucker-konsernin Pohjoisen ja Itäisen Euroopan henkilöstöjohtajalle. Lisäksi olet osa Nordzucker-konsernin HR-verkostoa.

Odotamme sinulta jo muutaman vuoden kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä tehdasorganisaatiossa. Työsuhdeasiat ovat sinulla hyvin hallinnassa ja esim. TES-tulkinnat ovat arkipäivääsi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Persoonaltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Työskentelet itsenäisesti ja olet valmis liikkumaan Kantvikin ja Säkylän toimipaikkojemme välillä pari kertaa kuukaudessa. Työskentelet luontevasti eri organisaation tasojen kanssa, niin tehtaan työntekijöiden, esimiesten, johdon sekä ulkomaisten kollegoittesi kanssa. Saat asioita aikaiseksi, olet valmis kehittämään ja kehittymään samalla myös itsekin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän arvostetussa yrityksessä, joka valmistaa ja markkinoi kaikkien suomalaisten tuntemia tuotteita. Vaikka vastaat Suomen henkilöstöhallinnosta, pääset osaksi kansainvälistä organisaatiota ja kiinnostuksesi mukaan osallistumaan myös kansainvälisiin kehitysprojekteihin. Toimipaikkasi sijaitsee idyllisessä Kantvikissa, Kirkkonummen perinteikkäässä tehdasympäristössä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta tai Länsi-Säkylän teollisuusalueella Säkylän keskustan tuntumassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 19.11. klo 9-11 sekä 25.11. klo 10-12. Jätä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 26.11.