(Removed from publishing)

HR-assistentti
Lappset Group Oy

Original publication date 11.1.2019

Haluatko kasvaa HR-ammattilaisena osana voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä konsernia?

Haemme asiakkaallemme Lappset Group Oy:lle HR-assistenttia kolmen kuukauden määräaikaiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen. Tehtäväsi koostuvat avustavista henkilöstöhallinnon tehtävistä ja pääpaino on rekrytoinneissa ja uusien työntekijöiden perehdytysten järjestelyissä. Tehtävät määritellään tarkemmin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tarkemmin tehtäväsi sisältävät mm. :

  • Rekrytointi-ilmoitusten tekoa
  • Hakemusten käsittelyä
  • Koulutustapahtumien ja perehdytysten käytännön järjestelyitä
  • Kokemuksesi perusteella mahdollisesti myös rekrytointikampanjojen suunnittelua ja sosiaalisen median kanavien päivittämistä sekä virkistystapahtumien järjestelyitä (mm. tarjouspyyntöjen lähettäminen ja järjestelyjen koordinointi)
  • Muita henkilöstöhallinnon tehtäviä

Odotamme sinulta

  • Aktiivista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Hyviä organisointitaitoja, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Hyviä IT-taitoja sekä Office järjestelmien tuntemusta
  • Mielellään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi)

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi rekrytointien, henkilöstöhallinnon tai markkinoinnin parista.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään tammikuun lopussa. Tehtävä on kolmen kuukauden määräaikainen ja täysipäiväinen työ, joka ajoittuu toimistoaikoihin. Hyvälle tekijälle voi olla tarjolla myös jatkoa määräaikaisuuden jälkeen. Tarjolla on vastuullinen HR- ja rekrytointitehtävä kansainvälisessä ja kasvavassa perheyhtiössä Rovaniemen palveluiden äärellä. Tehtävä edellyttää työskentelyä paikkakunnalla ja Lapin sykkivä pääkaupunki tarjoaakin upean luonnon sekä hulppeat puitteet harrastuksille.

Jos haluat työskennellä rekrytoinnin parissa ja kasvaa hr-ammattilaisena yhdessä Rovaniemen suurimmista yrityksistä, tässä voisi olla juuri sinun paikkasi!

Laita hakemus mahdollisimman pian, niin pääsemme keskustelemaan kanssasi tästä tulevaisuuden mahdollisuudesta. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä: Barona-Opteam Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi 050-4131220, jyry.lehtoniemi@barona.fi tai aluejohtaja Antti Rotko 040-5611204, antti.rotko@barona.fi. Koska olemme sangen kiireisiä, pyydämme jättämään soittopyynnöt tekstiviestillä. Haethan pian oheisen linkin kautta, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä! Valitettavasti emme voi ottaa hakemuksia vastaan sähköpostilla mm. voimaan tulleen GDPR-direktiiviin vuoksi.

Edellytykset työnsaannille: Toimistotyökokemus, IT-taidot, Englanti
Eduksi luettavat asiat: Rekrytointikokemus, HR-kokemus