(Removed from publishing)

HR-asiantuntija
Kiwa Inspecta

Original publication date 10.5.2019

Haemme aikaansaavaa HR-asiantuntijaa Helsinkiin. Tehtävässä korostuvat rekrytointi, esimiestyön tukeminen ja työsuhdeasiat.

Olet mukana organisaatiomme vahvassa kasvussa rekrytoimassa uusia kiwainspectalaisia. Tehtäviisi kuuluvat rekrytoinnit ilmoitusten laatimisesta työsopimusten tekemiseen asti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta eri puolille Suomea tukemaan esimiehiämme rekrytointihaastatteluiden toteuttamisessa. Työnantajamielikuvaan ja oppilaitosyhteistyöhön liittyvät tehtävät ovat osa työnkuvaasi. Osallistut myös muihin HR-tehtäviin ja -projekteihin tarpeen mukaan. Olet aktiivinen, yhteistyöhaluinen, palveluhenkinen ja joustava toimija pienessä ja tehokkaassa HR-tiimissämme. Toimipisteesi on Helsingin Sörnäisissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta HR-työstä. Olet palveluhaluinen, toimeen tarttuva, paineensietokykyinen, monta asiaa yhtä aikaa edistävä ja yhteistyössä miellyttävä HR-ammattilainen. Olet erinomainen viestijä sekä viet sovitut asiat sinnikkäästi loppuun asti ja tarvittaessa pystyt vaihtamaan suuntaa muuttuvassa ympäristössä. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnan kokemus on eduksi. Olet innostunut rekrytoinnista ja henkilöstöjohtamisesta sekä niiden kehittämisestä yhdessä tiimin ja liiketoiminnan kanssa. Aktiivinen ja tehokas työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 23.5.2019.