(Removed from publishing)

HR-asiantuntija, Encore Ympäristöpalvelut, Helsinki
Adecco

Original publication date 4.2.2019Työn kuvaus:
  Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen ja energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 225. Lue lisää: encorepalvelut.fi  
 
Etsimme nyt Encore Ympäristöpalvelut Oy:n toimeksiannosta HR-asiantuntijaa toimimaan koko konsernin HR-edustajana.  Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja edellyttää maltillisen määrän matkustusvalmiutta kotimaassa.
 
Haluatko olla kehittämässä ja ylläpitämässä organisaatiota, joka menestyy, kehittyy ja jossa henkilöstö voi hyvin ja kokee työnsä mielekkääksi? Encore ympäristöpalvelut Oy:n HR tarjoaa palveluita konsernin liiketoiminnoille. Toiminta tullaan vuoden 2019 alussa organisoimaan vahvasti työsuhteen elinkaarimallin mukaisesti. Tavoitteena on laadukkaat ja myös innovatiiviset HR-palvelut.
 
Olet etsimämme henkilö, jos omaat muutaman vuoden kokemuksen HR-tehtävistä. Osaamisesi on monipuolista ja toimintaasi ohjaa halu kehittyä ja kehittää. Palveluhenkisyys on sinulle luontaista. Asennettasi voi kuvata termillä ratkaisukeskeinen.  Sinulla tulee olla erinomaiset yhteistyötaidot ja aito kiinnostus liiketoimintaamme kohtaan. Arvostamme erityisesti kokemusta ja näyttöjä palkitsemisjärjestelmistä ja osaamisen kehittämisestä. Koulutustaustasi on mielellään kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva.
 
Tehtävässäsi HR-asiantuntijana palvelet kaikkia konsernin yhtiöitä ja työtehtäviisi kuuluvat mm. yhteistyö palkanlaskennan kumppaneiden kanssa, henkilöstön hyvinvointia edistävien toimenpiteiden ja kampanjoiden suunnittelu ja toteutus, rekrytointeihin osallistuminen, koulutusten suunnittelu ja organisointi sekä henkilöstön kehittäminen. Arkipäivääsi kuuluvat myös työsuhdeasioihin ja työehtosopimuksiin liittyvä neuvonta esimiehille, HR-ohjeistusten ylläpito ja päivitys, henkilötietojärjestelmän pääkäyttäjyys ja hallinnollisten velvoitteiden hoitaminen. Henkilöstöasiantuntijana toimit myös HRM- ja HRD-hankkeiden projektipäällikkönä.
 
Jos tässä on sinun työpaikkasi, laita hakemuksesi ja palkkatoiveesi adecco.fi -sivuston kautta. Hakuaika päättyy viimeistään 17.2.2019 mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen 050-555 5210.

Asiakkaan tehtävänimike:  Henkilöstökoordinaattori


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO