(Removed from publishing)

HR-ammattilainen
Accountor HR4

Original publication date 31.7.2019

Onko moderni HR-työ intohimosi? HR-palveluidemme vahva kasvu jatkuu ja etsimme joukkoomme jatkuvalla haulla innostuneita HR-osaajia! Asiakasprojektimme ja tehtävänkuvamme ovat vaihtelevia, minkä myötä kaipaamme joukkoomme monenlaisia ja erilaisen kokemustaustan omaavia HR-Ammattilaisia. Tule kanssamme tekemään vaikuttavaa HR-työtä ja luomaan parempaa työelämää!

Millaista on työ HR-Ammattilaisena?

Meillä pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä monipuolisissa in-house HR-tehtävissä asiakasorganisaatioissamme eri toimialoilla. Osallistut asiakasorganisaation päivittäiseen HR-työhön ja myös kehität toimintaa. Roolisi voi olla esimerkiksi henkilöstöpäällikkö, HR-asiantuntija, rekrytointiasiantuntija tai HR-koordinaattori – oman osaamisesi ja asiakastarpeidemme mukaisesti. Kokeneet HR-ammattilaisemme kehittävät ja rakentavat asiakkaidemme HR-funktiota ja voivat toimia johtoryhmätason tehtävissä. Voit myös työskennellä generalistina tai asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella. Kehittymispolulla oleville HR-osaajille tarjoamme operatiivisia ja koordinoivia tehtäviä osana HR-tiimiä sekä erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista.

Asiakkaat arvostavat toimeen tarttuvaa asennettamme, osaamistamme HR-työn parhaista käytännöistä sekä rohkeutta tuoda näkemyksemme esiin. Toimimme lähellä liiketoimintaa ja pystymme työssämme hyödyntämään osaavien HR-kollegojen verkostoa.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Kokemuksesi kautta sinulla on HR-osaamista sekä näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Sovit laumaamme, mikäli olet itseohjautuva, joustava ja toimeen tarttuva. Osaat priorisoida työtäsi ja hyppäät rohkeasti erilaisiin tilanteisiin. Toimit vakuuttavalla, konsultoivalla ja palveluhenkisellä otteella ja haluat luoda kanssamme erinomaista asiakaskokemusta. Suomen lisäksi englanti on sujuva työkielesi. Meille HR4:läisille on lajityypillistä positiivinen kehittämisote sekä kyky vaivattomasti sopeutua ja asettua asiakkaan tilanteeseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä HR-alan vahvassa kasvuyhtiössä. Pääset vakinaisen työsuhteen sisällä tutustumaan hyvin erilaisiin toimintaympäristöihin ja toimialoihin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Meillä pääset tekemään merkityksellistä asiakas- ja businesslähtöistä HR-työtä. Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, digitaaliset ratkaisumme sekä sadan HR-osaajan kollegaverkosto. Meillä työskentelee henkilöstötyön, palkkapalveluiden, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia.

Me uskomme, että hyvällä henkilöstöjohtamisella tuotamme erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin omassa työyhteisössämme kuin asiakastyössä. Työtämme ohjaavat arvomme: luottamus ja arvostus toisiamme kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Meillä viihdytään, koska panostamme ihmisiin, työn itseohjautuvaan tekemiseen on joustavia mahdollisuuksia, kollegat tukevat toisiaan ja työssä pääsee kehittymään. Työssä oppimisen lisäksi pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin. Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä. Työn aloitus on sovittavissa joustavasti ja myös osa-aikaisuus on mahdollista – elämäntilanteesi mukaan.

Kuulostaako tämä sinun unelmatyöltäsi?

Hae heti, etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian hakemuksen vastaanottamisen jälkeen. Lisätietoja työtehtävistä ja kulttuuristamme antaa rekrytointikonsulttimme Henna Pollari, p. 050 461 2805.

  • Tutustu asiantuntijoidemme työhön ja uratarinoihin: HR Ammatilaisemme Aija, Anna, Katja ja Marjo
  • Lisää tietoa työskentelystä Accountor HR4:llä löydät täältä