(Removed from publishing)

Hollantiin mekaniikkasuunnittelijaksi?
Creators Oy

Original publication date 19.11.2019

Haemme noin vuoden mittaiseen suunnitteluprojektiin Hollantiin mekaniikkasuunnittelijaa.

Syyskuussa juhlimme vasta 1-vuotissynttäreitämme, mutta yhteisömme on kasvanut vuoden aikana jo yli neljänkymmenen kovan osaajan vakavasti otettavaksi konsulttitoimistoksi. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta keväällä alkaa meidän ensimmäinen ulkomaan projekti, johon tarvitsemme vielä yhden mekaniikkasuunnittelijan lisävahvistukseksi. Suunnitteluprojektin tarkempi arvioitu aloitusajankohta on Q1/2020 aikana.

Työtehtävät koostuvat tavanomaisesta koneensuunnittelusta ja sisältävät tuotekehitystä sekä projektisuunnittelua riippuen osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisäksi työtehtäviin kuuluu yleisesti projektinhallintaa, dokumentointia sekä tarvittaessa myynnin tukena toimimista.

Työtehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä itseohjautuvaa asennetta. Noin vuoden ulkomaan komennuksen jälkeen henkilön on tarkoitus palata Suomeen ja jatkaa suunnittelutyötä asiakasprojektiemme parissa.

Mikäli elämäntilanteesi sallii muuton ulkomaille ja olisit kiinnostunut liittymään tähän projektiin, olethan pikaisesti yhteydessä Henriin (043 824 4822 tai henri@creators.fi) ja tule käymään toimistollamme Mikonkadulla kahvilla. Alustavat päätökset lähetettävistä henkilöistä pyritään tekemään jo marraskuun aikana.

Lisätietoja löytyy myös osoitteesta: https://creators.fi/fi/liity/