(Removed from publishing)

Hoivamestari
OP

Original publication date 13.11.2019

Pohjola Sairaala on terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.
 
Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat. 
 
Etsimme Helsinkiin hoivamestaria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.08.2020 asti

 

Hoivamestari

 

Hoivamestarin työ pitää sisällään monia eri tehtäviä ja hoivamestari on asiakkaan ensimmäinen, sekä viimeinen kontakti palvelukokonaisuudessa. Etsimme tehtävään henkilöä, joka omalta osaltaan tuottaa asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta asioinnin kaikissa vaiheissa. Hoivamestari on valmis ottamaan tehtäviä hoitaakseen monissa erilaisissa kohdissa ja on aina valmis auttamaan niin asiakkaita, kuin sairaalan sisäisiä sidosryhmiä.

Tehtävään kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä palveluprosessiin liittyvät tehtävät kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta ja maksutapahtumien käsittely. Lisäksi tehtävä sisältää päivystyspotilaan vastaanottamista ja lääkärin avustamista polikliinisissä toimenpiteissä. 
 
Odotamme
Tehtävän edellytyksenä on lähihoitajan- tai sairaanhoitajan tutkinto ja vähintään vuoden mittainen aiempi työkokemus terveydenhuollon toimialasta. 
Toivomme myös aktiivista otetta kehittää henkilökohtaisia sekä tiimin yhteisiä tehtäviä. Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ja ensi arvoisen tärkeänä pidämme taitoa kohdata asiakas. 

 

Tarjoamme 
Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

 

Tästä eteenpäin  

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä tiimiesimies Sarri Peltoseen arkisin klo. 9-10 tai 14-15 puhelimitse 040 546 6918 tai sähköpostitse Sarri.Peltonen@pohjolasairaala.fi.

 

Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.11.2019.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan yritysyhteydet, sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja Valviran tarkastus.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa sekä lääkärikeskusta Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. Pohjola Sairaalassa työskentelee yli 500 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. www.pohjolasairaala.fi