(Removed from publishing)

Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 23.4.2019

Haemme asiakkaillemme Joensuuhun ja Pohjois-Karjalan alueelle MIG/MAG-hitsaajia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, jonkin verran aikaisempaa hitsauskokemusta sekä kuvanlukutaitoa. Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta, kykyä tarkkaan ja huolelliseen työhön sekä mahdollisuutta tehdä tarvittaessa 2-vuorotyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ovat aluksi määräaikaisia, mutta hyvin suoriutuvalla henkilöllä voi olla mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.