(Removed from publishing)

Head of Digital Development
Realia Group Oy

Original publication date 31.10.2019

Perustamme Realian tietohallintoon uuden sovelluskehitystiimin, jonka tehtävänä on vastata digitaalisesta ratkaisukehityksestä erityisesti asiakasrajapintaan kehitettävien palvelujen alueella. Haemme tämän tiimin vetäjää Helsingin Pitäjänmäelle nimikkeellä

HEAD OF DIGITAL DEVELOPMENT

Tehtävässä pääset määrittelemään Realian digitaalisen kehityksen suuntaa ja ratkaisujen sisältöä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Ohjaat sovelluskehitystiimejä ja –kumppaneita, luot toimintamalleja, rakennat tiimiäsi ja muita talon sisäisiä kyvykkyyksiä sekä osallistut aktiivisesti liiketoiminnan kehittämiseen erityisesti teknologian näkökulmasta. Haluamme olla toimialamme ehdoton ykkönen digitaalisissa palveluissa ja sinulla tulee olemaan päärooli tämän tavoitteen toteuttamisessa.

Jotta menestyisit tässä huikeassa tehtävässä, odotamme sinulta kokemusta asiakasratkaisujen sovelluskehityksestä ketterin menetelmin. Tärkeintä on kuitenkin se, että hahmotat kuinka liiketoiminta voi hyötyä uusista teknologioista ja palveluista, ja kuinka tätä kehitystä johdetaan pitäen ihminen keskiössä. Toki tarvitset myös draivia, asennetta ja rohkeutta, sekä sopivan koulutustaustan. Sujuva kommunikointi on itsestäänselvyys, tulethan toimimaan valtavan sidosryhmäviidakon keskellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Pääset toimimaan koko toimialan digitalisoinnin suunnannäyttäjänä hyödyntäen parhaita teknologioita, kumppaneita ja palveluja. Työsi tueksi saat myös mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet. Tehtävässä raportoit konsernin tietohallintojohtajalle.

Kiinostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Harri Karjalainen, puh. 050 3858600, soittoaikoina m 4.11. klo 8-9 ja pe 8.11. klo 15-16

Hae tehtävää 18.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a734afb9. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.