(Removed from publishing)

Haussa Työnjohtaja PK-seutu/Turun seutu, Hovako Oy
Värväämö

Original publication date 13.1.2020

Hovako Oy on hoivatalokohteiden rakentamiseen ja suunnitteluun perehtynyt yritys, jonka rakentamisen perustana on asiantunteva suunnittelutyö. Toteutamme hankkeet käyttämällä eri elementtejä. Rakennamme elementtimme tehtaalla kuivissa olosuhteissa. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 18 M€.

Etsimme Paimiossa alkavaan kohteeseemme Työnjohtajaa tai Vastaavaa työnjohtajaa. Työnjohtajan tehtävään toivomme muutaman vuoden kokemusta, mutta myös uransa alussa olevat otetaan huomioon, jolloin tukena on kokeneempi vastaava mestari. Vaihtoehtoisesti voit olla kokenut Vastaava mestari, jolloin vastaat yksin kohteesta. Kohde on kooltaan 1000 m2 hoivakoti, jonka rakennusaika on vähän alle vuosi. Työmaan aloitus on kevään aikana. Ennen Paimion työmaan alkamista sinulla on mahdollisuus aloittaa työt PK-seudulla ja Paimion jälkeen jatkaa PK-seudun kohteissa.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja/Vastaava mestari
TYÖPAIKAN SIJAINTI: PK-seutu/Paimio
TYÖN KESTO: Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus on sopimuksen mukaan. Työmaa alkaa keväällä 2020, mahdollista aloittaa aikaisemmin Tuusulan työmaalla ja Paimion kohteen valmistuttua jatkaa PK-seudulla.

Mitä toivomme sinulta?

- Aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, voit olla urasi alussa tai vaihtoehtoisesti kokenut Vastaava mestari.
- Soveltuvaa koulutusta (Rakennusmestari tai -insinööri).
- Alalla käytettävien ohjelmistojen tuntemista.
- Hyviä neuvottelutaitoja ja jämäkkää asennetta.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Meillä saat tukea muilta etkä jää yksin huoliesi kanssa.
- Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän, meillä hommia riittää.
- Aloitus aikataulusi mukaisesti.
- Kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 9.2.2020.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.