(Removed from publishing)

Harjoittelijoita
Kela

Original publication date 31.10.2019

Tiesitko, että Kela on suuri ja kehittyvä IT-alan työnantaja? IT-palveluissamme työskentelee noin 700 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Tuotamme sosiaaliturvan tietojärjestelmät, Kelan sisäiset IT-palvelut, sosiaali- ja terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarjottavat Kanta-palvelut, näihin liittyvän tilastoinnin ja raportoinnin sekä verkko- ja asiointipalvelut kansalaisille.

 

Haemme Kelan IT-palveluihin Helsinkiin, Jyväskylään ja Turkuun harjoittelijoita

 

Haemme korkeakouluopiskelijoita harjoittelijoiksi ajalle 7.1.- 31.5.2020 tietojärjestelmäkehitykseen ja -ylläpitoon seuraaville tehtäväalueille:

- Tietojärjestelmien määrittely-, suunnittelu- ja toteutus
- Sovellusalustojen ja -palvelinten ylläpito ja ylläpidon automatisointi
- Tietovarastoinnin, tietoaltaan, -raportoinnin ja ETL -kehitys
- Robotiikka, tekoäly, lohkoketjuteknologia, älysopimukset, Android/iOS -mobiilisovelluskehittäminen, AR/VR kehitysalustat
- Tieto- ja kyberturvallisuus
- Testausautomaatio
- Palvelumuotoilu (design system, UI-designer)

 

Oma-aloitteisuus ja kiinnostus uuden oppimiseen ovat edellytys menestymiselle harjoittelijan tehtävissä. Toivomme sinun olevan opinnoissasi loppusuoralla. Edellytämme valituilta hakijoilta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Harjoittelu aloitetaan perehdyttämisellä, minkä jälkeen siirryt työskentelemään tehtäväalueesi asiantuntijoiden ohjauksessa. Saat tehdä aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Lisäksi pääset mukaan palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen.  Harjoittelijana kehität omaa osaamistasi ja saat oman alasi työkokemusta. Maksamme harjoitteluajalta palkkaa.

 

Hyödynnämme työssämme mm. seuraavia teknologioita ja ratkaisuja:
- JavaEE/Spring, JSF, JavaScript (Angular, React)
- Python, Robot Framework
- Docker, OpenShift, Liferay, Java-sovelluspalvelimet (IBM WebSphere, IBM Liberty, Apache Tomcat)
- SIEM, keskitetty lokienhallinta
- Apache Hadoop, Apache Spark, Hortonworks HDP, ETL-informatica
- SQL, HiveQL relaatio- ja NoSQL tietokannat
- React Native, Cordova, Flutter , Android/ARCore, iOS/ARKit tai Oculus/Vive, Unity/Unreal, Ethereum, Hyperledger Indy, Solidity

 

Kiinnostuitko?

 

Jätä hakemuksesi ja CV:si rekrytointipalveluumme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 30.11.2019. Kerro hakemuksessa mitkä mainituista tehtäväalueista sinua erityisesti kiinnostavat ja miksi. Kerro myös millaista tehtäviin liittyvää osaamista sinulla on ja millä mainituista kolmesta paikkakunnalla mieluiten työskentelisit.

 

Muista hakea ajoissa, sillä käymme hakemuksia läpi heti haun käynnistyttyä. Hoidamme rekrytoinnin ensimmäiset haastattelukierrokset mahdollisesti videotyökalulla. Kutsu videohaastatteluun lähetetään sähköpostitse.

Lisätietoa tehtävästä antavat Kimmo Hasanen ja Jari Markkanen sähköpostilla etunimi.sukunimi@kela.fi.