(Removed from publishing)

Harjoittelija Granlund Manager -ohjelmistoliiketoimintaan
Granlund Oy

Original publication date 7.5.2019

Haemme Helsingin toimipisteessä sijaitsevaan Granlund Manager asiakaspalvelukeskukseemme harjoittelijaa kasvavan ja kansainvälistyvän ohjelmistoliiketoimintamme asiakaspalveluun ja asiakasprojektitöihin.

Toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on tarjota asiakkaille hyvää ja luotettavaa asiakaspalvelua sekä tuottaa asiakkaille lisäarvoa Granlund Manager -ohjelmistoon tukeutuen. Tehtäviisi kuuluu Granlund Manager -ohjelmiston tietosisältöön liittyvät tehtävät kuten tietosisällön ylläpito, käyttöoikeuksien hallinnointi, ylläpitotoiminnan seuranta ja raportointi. Tehtäväkokonaisuutta voidaan painottaa osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta asiakaspalvelua kohtaan, asiakaslähtöistä toimintatapaa, omatoimisuutta ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Sinulla on halua asiakaskohtaamisten jatkuvaan kehittämiseen, sujuva tietotekninen osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme sinulta energistä ja positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Eduksi luetaan aikaisempi työkokemus joltakin kiinteistöjen ylläpidon osa-alueelta tai asiakaspalvelu- ja asiakasprojektitehtävistä.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista työtä monipuolisissa asiakkuuksissa, laajan työnkuvan sekä kiitetyn työilmapiirin ja mukavat työkaverit. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja kattavan perehdytyksen. Tehtävässä voi aloittaa välittömästi. Viikoittainen työmäärä voidaan sopia tilanteesi mukaan.

Odotamme sinulta:

  • opintoja ammattikorkeakoulussa kiinteistö- tai talotekniikan opintosuunnalta tai muusta soveltuvasta AMK-koulutuksesta (esim. tradenomi, restonomi)
  • ratkaisukeskeisyyttä
  • kykyä organisoida ja priorisoida tehtäviä
  • hyviä kommunikaatiotaitoja
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • joustavaa ja oppimishaluista asennetta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 24.5.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Granlund Manager asiakaspalvelupäällikkö Henri Salonen, p. 050 315 2756 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.