(Removed from publishing)

Harjoittelija, Bryssel
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Original publication date 6.11.2019

Tarjoamme opintojen loppuvaiheessa olevalle EU-asioista kiinnostuneelle ja EU-uraa suunnittelevalle korkeakouluopiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden harjoitteluun Brysselissä. 

HARJOITTELIJA, BRYSSEL 

Brysselin toimistomme tehtävänä on suomalaisten maanviljelijöiden, metsänomistajien sekä maaseudun etujen valvominen Euroopan Unionissa. Ajamme eteenpäin Suomea koskevia ja jäsentemme etuja palvelevia asioita Euroopan Unionin lainsäädännössä ja kansainvälisissä sitoumuksissa.

Keskeisiä yhteistyökumppaneitamme Brysselissä ovat EU:n toimielimet, erityisesti komissio, neuvosto ja Euroopan parlamentti. Vaikutamme mm. EU-maiden yhteisen tuottaja- ja osuuskuntajärjestön Copan ja Cogecan sekä metsänomistajajärjestön CEPF:n linjauksiin ja kannanottoihin. Pidämme yhteyttä Brysselissä toimiviin sidosryhmien verkostoihin. 

Harjoittelijana olet osa MTK:n Brysselin tiimiä. Tehtäviisi sisältyy mm. ajankohtaisen politiikka- ja lainsäädäntövalmistelun seuranta ja raportointi. Osallistut Copa-Cogecan työryhmien kokouksiin, Euroopan parlamentin ja sen valiokuntien työn seurantaan ym. tilaisuuksiin. 

Tehtävässä menestymiseen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi. Sinulle kirjoittaminen on helppoa. Osaat toimia osana Brysselin tiimiämme, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja haluat kehittää omaa osaamistasi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua läheltä EU:n toimintaan ja päätöksentekoon sekä eurooppalaisten viljelijäjärjestöjen ja maatalousosuuskuntien edunvalvontaan Brysselissä. 

Palkkaamme vuosittain harjoittelijan sekä syys- että kevätkaudelle. Harjoittelun kesto on 5 kuukautta. Kevään harjoittelujakso alkaa helmikuussa 2020. Hakuaika kevään 2020 harjoittelujaksolle päättyy 24.11.2019. Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.mtk.fi/rekry.

Harjoittelupaikkana on MTK:n, SLC:n ja Pellervon yhteinen Brysselin toimisto EU -kortteleissa (Rue Treves 61, B-1040 BRUSSELS, BELGIUM), jossa tarjoamme modernin työskentely-ympäristön. Esimiehenäsi toimii MTK:n Brysselin toimiston johtaja Hanna Leiponen-Syyrakki. Häneltä voit kysyä lisätietoja harjoittelupaikasta sähköpostitse hanna.leiponen-syyrakki@mtk.fi.