(Removed from publishing)

Hankintainsinööri-/päällikkö
Maximus Oy

Original publication date 14.1.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme

HANKINTAINSINÖÖRIÄ/-PÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Asiakasyritys on yksi Suomen isoimmista talonrakennusalan yrityksistä. He tarjoavat kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät edut ja nykyaikaiset työvälineen tehtävässä onnistumiseen. Pitkäjänteinen henkilöstön kehittäminen ja selkeät kasvusuunnitelmat antavat paljon mielenkiintoista tekemistä ammattimaisesti johdetussa organisaatiossa.

Tehtävänkuvaan sisältyy muun muassa:

- alihankintakyselyiden tekeminen  
- aliurakkasopimuksien laatiminen
- aikatauluteknisten asioiden määrittäminen
- työmaan materiaalihankintojen järjestäminen

Edellytämme sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI)
- aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
- alan sopimusehtojen ja -käytäntöjen tuntemusta
- nykyaikaisen tietotekniikan hallintaa
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- yhteistyötaitoja

Asiakkaamme arvostaa hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kasvaa työtehtävien mukana. Sinulla on jo aiempaa kokemusta rakennusalan hankinnan tehtävistä. Tunnet entuudestaan toimittajakenttää ja hallitset alan sopimuskäytännöt ja -ehdot.

Aloitamme hakijoiden haastattelut ja esittelyt asiakasyrityksellemme heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Soita meille tai laita hakemusta niin sovitaan tapaaminen ja keskustellaan tehtävästä yksityiskohtaisemmin. Meillä on asiakkailtamme myös muitakin toimeksiantoja sekä hiljaisia hakuja, mikäli tämä kyseinen tehtävä ei sinulle sovi tai on ehtinyt jo täyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Suora tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella!
Toteutamme rakennusalalla toimivien asiakkaidemme toimeksiantoja ja tarjoamme heille sopivia kandidaatteja. Kunnioitamme hakijoidemme yksityisyyttä ja työnhakusi on suojattua. Luvallasi esittelemme asiakkaallemme osaamistasi ja toiveitasi, sekä sovimme puolestasi haastatteluajankohdat. Tuo ammattitaitosi ja me huolehdimme lopusta!

Tutustu Maximuksen toimihenkilöiden työnvälitykseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.