(Removed from publishing)

Hankintainsinööri korjausrakentamiseen
YIT Oyj

Original publication date 13.12.2019

Haemme korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulle

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko neuvottelutaitoinen ja vastuuntuntoinen toiminnan kehittäjä, joka osaa etsiä hankkeiden eri työvaiheille parhaat tekijät ja materiaalit? Tule hankintainsinööriksi meille, niin pääset syventämään osaamistasi hankinnan ammattilaisena rakennusalan aitiopaikalla. Pääkaupunkiseudun korjausrakentamisessa toteutamme vaativia korjaushankkeita mm. hotelli-, koulu-, toimisto- ja hoivakotisaneerauksia sekä rakennusten käyttötarkoituksen muutoksia. Toteutusmuodot vaihtelevat perinteisistä urakkamuodoista projektinjohto-, elinkaari- ja allianssihankkeisiin. Hankintatiimissämme on yhdeksän hankintainsinööriä ja vastaamme hankinnoista korjausrakentamisen hankkeissamme. 

Hankintainsinöörinä vastaat nimikkokohteittesi oikea-aikaisista ja kustannustehokkaista projektihankinnoista. Seuraat toimittajamarkkinaa ja olet yhteydessä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin toimittajiin parhaan kumppanin löytämiseksi. Selvität ja tutkit suunnitelma- ja toteutusvaihtoehtoja yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm.  hankintasuunnitelmien laatiminen ja seuranta, tarjouspyyntöjen ja tarjousvertailujen laatiminen, urakkasopimus- ja hankintaneuvottelujen vetäminen sekä hankintasopimusten tekeminen. 

Oletko sinä etsimämme osaaja?

Tässä roolissa onnistut, kun pystyt viemään eteenpäin useita tehtäviä samanaikaisesti – itsenäisesti, muuttuviin tilanteisiin sopeutuen. Toteutat hankintoja vastuullisesti ja eettisen ohjeistuksemme mukaisesti. Hankkeiden laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää. Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta hankinnan tehtävistä ja rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Arvostamme aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta ja projektinjohtourakoista sekä motivaatiota kehittyä hankinnan ammattilaisena.

Pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä, muun kielitaidon katsomme eduksi. Tunnet sopimuspolitiikkaa sekä osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita hankintapäällikkö Saila Könöselle, puh. 044 202 0340.

HAE TEHTÄVÄÄN 31.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!