(Removed from publishing)

Hallintojohtaja
Pieksämäen kaupunki

Original publication date 27.9.2019

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen

HALLINTOJOHTAJAA

Hallintojohtaja toimii kaupunginhallituksen vastuualueen esimiehenä, henkilöstöpäällikkönä, johtoryhmän jäsenenä ja kaupunginjohtajan sijaisena. Hallintojohtaja tukee kaupungin strategisten tavoitteiden toteutumista, vastaa kaupungin lakiasioiden ja päätöksenteon prosessien hoidosta sekä neuvonnasta. Hallintojohtajan keskeisenä tehtävänä on kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa käsiteltävien asioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä pöytäkirjan pitäminen kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokouksissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto (OTM/OTK). Erityisesti arvostamme kokemusta kunnallishallinnosta.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta ennen viran vastaanottamista. Koeaika on 6 kk.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen on toimitettava sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta viimeistää 28.10.2019 klo 15 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaa hakeneiden voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuusarviointeihin.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Ulla Nykänen, p. 044 368 6801, ulla.nykanen@pieksamaki.fi.