(Removed from publishing)

Hallintoassistentti
Avain Rakennuttaja Oy

Original publication date 14.1.2019

Haemme pääkonttorillemme Helsingin Kalasatamaan asiakaspalveluhenkistä hallintoassistenttia.

ODOTAMME SINULTA

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa, esim. tradenomi tai vastaava kaupallinen koulutus. Rakennusalan aikaisempi tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että tietokoneen käyttö on sinulle helppoa ja toimistotyössä vaadittavat ohjelmat kuten Excel, Word ja Power Point ovat entuudestaan hallinnassa.  Työskentelet sujuvasti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja lähdet ennakkoluulottomasti uusiin tehtäviin. Iloinen ja asiakaspalveluun soveltuva asenne, hyvä työmoraali sekä kyky tarttua tehtävään kuin tehtävään ovat meille tärkeitä valintakriteerejä.  Moninaisiin tehtäviisi kuuluu mm. yhtiömme peruskorjaushankkeiden hallintoprosessin toteuttaminen, asiakastilaisuuksien kokousvalmistelut ja asiakastilaisuuksissa esiintyminen. Toimit tehtävässäsi energisen 7-henkisen hallintotiimin tärkeänä jäsenenä. Tehtävästä suoriutuminen vaatii matkustusvalmiutta.

TARJOAMME SINULLE

vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä. Tarjoamme myös nykyaikaiset työskentelypuitteet, kattavat työterveyspalvelut ja hyvät liikuntaa sekä työhyvinvointia ylläpitävät edut.

Jos kiinnostuit, laita sähköinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen sirpa.lehtola@avainyhtiot.fi. Lisätietoa tehtävästä toimistoaikana antaa Avain Rakennuttaja Oy/hallintopäällikkö Sirpa Lehtola (p. 040 864 4227). Hakuaika päättyy 31.1.2019 klo 15.00. Täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löytyessä.