(Removed from publishing)

Haemme neljää turvallisuuspalveluiden alueellista palvelupäällikköä
Senaatti-kiinteistöt

Original publication date 9.5.2019

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Senaatin toimitiloihin tarjottavat turvallisuuspalvelut sisältävät mm. asiantuntija-, teknologia- ja aula- ja vartiointipalveluita. Nämä palvelut ovat Senaatin nopeimmin kasvava palvelukokonaisuus, kun yhä useampi valtion virasto luottaa meihin muiden palvelujen ohella myös tilojensa turvallisuusjärjestelyissä. Olemme kehittäneet turvallisuuspalveluitamme vuosien saatossa asiakastarpeiden perusteella, ja haluamme varmistaa palveluiden korkean laadun sekä kehittymisen jatkossakin. Haemme nyt neljää turvallisuuspalveluiden alueellista palvelupäällikköä: Helsinki, Oulu, Kuopio ja Tampere.

Palvelupäällikkönä kehität ja tuet Senaatti-kiinteistöjen turvallisuuspalveluiden ylläpidon aikaista toimintaa omalla alueellasi ja osallistut palvelutuottajien (ylläpito, rakentaminen, palvelut jne.) turvallisuussopimusten edellyttämien toimintatapojen ohjeistamiseen, kouluttamiseen sekä valvontaan. Tehtävänäsi on myös turvallisuuspalveluihin liittyvän toimittajaverkoston ohjaus alueella yhdessä kiinteistöpäälliköiden kanssa. Lisäksi osallistut Senaatin sisäisen turvallisuuden varmistamiseen ja kehittämiseen (koulutus, ohjeistaminen, tarkastaminen) sekä varautumissuunnitteluun (jatkuvuus- ja toipumissuunnittelu, hätä- ja poikkeustilanneohjeistus).

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä, ammatillista kehittymistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.


Uusilta palvelupäälliköiltä odotamme:

  • palveluliiketoiminnan kokemusta
  • soveltuvaa korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa
  • turvallisuuteen liittyvää lainsäädännön tuntemusta/opintoja/kursseja
  • näyttöä projektihallinnan osaamisesta
  • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • asiakaslähtöistä ja aikaansaavaa toimintatapaa.


Arvostamme lisäksi toimisto- ja tietojärjestelmien käyttöosaamista, sekä kokemusta vastaavan-laisista tehtävistä, jotka auttavat sinua onnistumaan ja hallitsemaan tehtäväsi ratkaisukeskeisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuusjohtaja Tuomas Lehmusmetsä, p. 040 504 1978 (soittoajat 23.-24.5.2019).

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 26.5.2019.