(Removed from publishing)

Group Manager
Lowell Suomi Oy

Original publication date 5.12.2018

Haemme pääkonttorillemme Turun Kupittaalle riidanratkaisutiimiin

Group Manageria

10 hengen riidanratkaisutiimi vastaa yritysasiakkaidemme etujen valvomisesta saataviin liittyvissä asioissa. Tiimi huolehtii riita-asioista laaja-alaisesti prosessin kaikissa vaiheissa. Lisäksi tiimi tarjoaa asiakkaillemme juridista neuvontaa ja osallistuu myös oman henkilökuntamme juridiseen kouluttamiseen. Tiimin ydintehtävä on tarjota ulkoisille ja sisäisille asiakkaillemme ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä lakiasioiden palvelua.

Etsimme aktiivista ja kommunikointitaitoista persoonaa, jolla on kyky saada asiat tapahtumaan. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kyky ylläpitää ja edistää myönteistä työvirettä ja johtaa tiimiäsi tavoitteellisesti. Olet innovatiivinen ja sinulla on halu toimintamallien jatkuvaan parantamiseen sekä kyky saavuttaa tuloksia. Positiivinen asenteesi, rakenteellinen ja prosessimainen ajattelutapasi auttavat menestymään tehtävässä.

Edellytämme Group Managerilta oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa (OTK/OTM), lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana tai edellytykset luvan saamiseen täyttyvät sekä työkokemusta riita-asioiden hoitamisesta. Sujuva englannin kielen taito ja aiempi kokemus esimiestehtävistä auttaa tehtävässä menestymisessä. Lisäksi arvostamme näyttöjä riita-asioiden hoitamisesta sekä kehityshankkeiden itsenäisestä läpiviennistä. Ennen kaikkea kuitenkin asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyviin palveluihin, itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen yhteen hiileen puhaltavassa porukassa.

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä energisen työskentely-ympäristön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lowell.com 16.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotannon johtaja Laura Inttilä perjantaina 7.12. kello 10-12 ja perjantaina 14.12. kello 9-10, puhelimitse 050 4821718.