(Removed from publishing)

Group Business Controller
Marinetek Group Oy

Original publication date 10.12.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme Marinetek Groupille Business Controlleria, jolla on vahva osaaminen projektilaskennasta. Tehtävän fokusalueena on projektien hallinta ja seuranta. Lisäksi tehtäviin kuuluu projektituloutukset, projektien kustannuslaskenta sekä kehittäminen. Olet yhteydessä Marinetekin ulkomaisiin tytäryhtiöihin, osallistut talouden seurantaan ja raportointiin.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon perusteella. Group Business Controller työskentelee konsernin taloushallinnossa yhteistyössä Talousjohtajan ja Group Financial Controllerin kanssa, vastaten sisäisestä laskennasta ja kansainvälisten projektien kustannuslaskennasta. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös CRM-järjestelmän pääkäyttäjyys ja mahdollinen ERP implementaatioprojekti osana työkuvaa. Lisäksi osallistut Suomen yhtiön kirjanpitoon ja tilinpäätöksen laatimiseen sekä tytäryhtiöiden talouden seurantaan. Projektien globaalin luonteen vuoksi tehtävässä tulee jonkin verran matkustamista. Tehtävässä pääset vaikuttamaan koko Marinetekin globaalin liiketoiminnan kannattavuuteen.

Toivomme, että sinulla on soveltuvan kaupallisen koulutuksen lisäksi useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Toivomme myös vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä erinomaisia analysointi- ja raportointitaitoja. Ennen kaikkea toivomme proaktiivista ja joustavaa ajattelutapaa. Kansainvälisessä ympäristössä työskenteleminen edellyttää sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi tehtävään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia viikolla 1 ja olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä tammikuun alkupuolella.