Global Pricing Expert Konecranesille
Academic Work

Original publication date 21.10.2019
Konecranes etsii nyt Global Pricing Expertiä työskentelemään kansainvälisen hinnoittelun pariin. Mikäli sinulla on jo kokemusta työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä ja ymmärrystä hinnoittelusta, mutta ennen kaikkea intoa oppia uutta ja kehittyä, tämä saattaa olla juuri sinun paikkasi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet Konecranesin hinnoittelutyökalujen parissa kansainvälisellä tasolla. Tarkastat hinnoittelutyökalujen toimintaa ja huolehdit niiden tehokkuudesta sekä tuet myös työkalujen toimintaa. Lisäksi seuraat hintasuosituksien markkinatilannetta ja näin varmistat, että Konecranesin hinnoittelu on kilpailukykyinen ja ajan tasalla.

Tarjoamme


* Loistavan mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä yritystä
* Kiinnostavan ja vastuullisen roolin, jossa on mahdollisuus kehittyä

TYÖNKUVA

* Olemassa olevien hinnoittelutyökalujen tarkastaminen ja tehokkuudesta huolehtiminen
* Hinnoittelutyökalujen toiminnan tukeminen
* Hintasuosituksien ja markkinatilanteen seuraaminen ja analysointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* Aikaisempaa kokemusta kansainvälisestä ympäristössä työskentelystä sekä ymmärrystä hinnoittelusta
* Hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot
* Matkustusvalmius
* Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen


Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen hinnoittelusta ja hinnoittelutyökalujen parista sekä suomen ja saksan kielen osaamisen.

Etsimämme henkilö on:


* Analyyttinen
* Joustava
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Koneenkatu 8, Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes{target="_blank"} onmaailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita.Olemmemaailmanlaajuinenyhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.
Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information