Fysioterapeutti Seinäjoen Fressille
Fysioline Fressi Oy

Original publication date 22.1.2020

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa ja Nokialla.

Haemme nyt FYSIOTERAPEUTTIA Seinäjoen Fressille

Etsimämme henkilö on energinen ja asiakaslähtöinen fysioterapeutti, joka palaa halusta auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista.

Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressi fysioterapia -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista otetta.

Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle fysioterapeutille perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja itsenäistä otetta työhön. Pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.

Katso lisätietoja fysioterapeutin työstä Fressillä: https://youtu.be/isRMcyw49qk

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti 5.3. mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Katja Hämäläinen, 050 444 4457, katja.hamalainen@adecco.fi .

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1333907
  • Area of expertise: Health care/social sector
  • Employment: Permanent employment
  • Type of job: Full-time
  • Application period ends: 5.3.2020
  • Application submission address: Website
  • Contact person: Katja Hämäläinen (katja.hamalainen (a) adecco.fi)
  • Location: Seinäjoki