(Removed from publishing)

Full Stack Developer
M-Files Oy

Original publication date 31.5.2019

Kasvumme jatkuessa panostamme vahvasti operatiivisen järjestelmäarkkitehtuurimme kehittämiseen. Haemme nyt Full Stack -kehittäjää mukaan näistä hankkeista vastaavaan kehitystiimiin. Pääset osallistumaan aitiopaikalla kansainvälisen, vahvasti kasvavan ohjelmistoyrityksen operatiivisten järjestelmien viemisessä seuraavalle tasolle. Meiltä löytyy haasteita ja mahdollisuuksia niin työuransa alkuvaiheessa oleville kuin jo kokeneillekin tekijöille. Työtehtävät räätälöimme osaamisesi ja kehittymistoiveidesi mukaan. Voit työskennellä Tampereen, Espoon tai Lappeenrannan toimistoillamme tai etätyönä millä tahansa paikkakunnalla.

Full Stack -kehittäjänä suunnittelet, toteutat ja optimoit osana tiimiä yrityksen kasvun ja toiminnan kannalta kriittisen tärkeitä järjestelmiä ja niiden välisiä integraatiota. Osaamisestasi ja taustastasi riippuen voit myös osallistua järjestelmäarkkitehtuurin kehittämiseen ja liiketoimintaprosessien mallintamiseen tai vaikkapa järjestelmien sisältämän datan analysointiin ja sen ohjelmalliseen parantamiseen.

Työssäsi saat käyttöösi uusimmat työkalut ja viimeisimmän, todistetusti toimivan teknologian. Tueksesi saat erittäin ammattitaitoiset kollegat sekä alan johtavilla järjestelmäalustoilla toteutetun, kestävän, luotettavan ja skaalautuvan järjestelmäarkkitehtuurin. Työntekijänä olet siellä, missä päätökset tehdään ja olet mukana niitä myös tekemässä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen kuten itse parhaaksi näet. Yrityksemme on palkittu mm. kansainvälisyydestä, teknologiakehityksestä sekä hyvästä johtamisesta.

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen ja sinulle on jo kertynyt ohjelmointikokemusta työn tai esimerkiksi Open Source -projektien kautta ja sinulla on vahva C# / .NET -osaaminen. C++ taidot ovat eduksi kuin myös SQL-kokemus. Eduksesi on myös osaaminen ja kiinnostus erilaisten järjestelmäalustojen ja niiden API-rajapintojen hyödyntämisessä, kuten Azure, Salesforce tai NetSuite.

Tutustu kulttuuriimme ja työntekijöihimme urasivuillamme ja tule mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Jätä meille vapaamuotoinen hakemuksesi vaikka saman tien osoitteessa www.m-files.com/careers, mutta viimeistään 20.6.2019.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä M-Filesilla vielä ennen hakemuksesi lähettämistä, voit olla yhteydessä Petteri Heinoseen (petteri.heinonen(a)m-files.com).