(Removed from publishing)

Forwarding Coordinator, Vantaa
Barona Teollisuus Oy

Original publication date 11.3.2019

Etsimme asiakkaallemme kaupallisen tai logistiikan koulutuksen omaavaa tiimityöskentelijää Forwarding Coordinatorin tehtävään. Tehtävän arvioitu kesto on vuoden loppuun saakka, mutta kasvavasta työmäärästä johtuen on hyvinkin mahdollista, että tehtävä saa jatkoa.

Roolissasi vastaat lähetys- ja kuljetusjärjestelyistä sekä laskutuksesta erilaisissa asiakasprojekteissa. Tehtävässä on mahdollista päästä työkiertoa hyödyntäen tekemään myös päivittäisliiketoimintaan liittyvää logistiikkaa ja laskutusta, mutta ainakin aluksi pääpainopiste on projektien puolella.

Toivomme tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi asiakaspalveluhenkistä työotetta, sillä olet paljon yhteydessä asiakkaisiin, kuin myös talon sisäisiin osastoihin. Tämän takia sinulla on hyvät kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Olet näppärä käyttämään Exceliä ja ihanne tilanteessa olet tutustunut johonkin toiminnanohjausjärjestelmään. Sinulta löytyy kokemusta samankaltaisista tehtävistä ja ymmärrät muun muassa toimitusehtoihin liittyviä seikkoja.

Sen lisäksi, että pääset itse vaikuttaman työtapojen ja prosessien kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, saat erittäin mukavat työkaverit ja heidän tukensa. Työaika on liukuva ja alun perehdytyksen jälkeen etätyö on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.