(Removed from publishing)

Financial Sales Agent
FHE Oy

Original publication date 1.7.2019

Kiinnostavatko Sinua finanssialan mahdollisuudet, raaka-ainemarkkinat ja kryptovaluutat? Halutko päästä kehittymään myynnin ammattilaiseksi motivoivan palkkamallin kera? Lue rohkeasti eteenpäin, Full House Europe voi olla seuraava työpaikkasi!

Financial Sales Agentin roolissa kontaktoit rohkeasti puhelimitse ja pääset tarjoamaan kansainvälisen konsernin palveluita sijoittamisesta kiinnostuneille asiakkaille. Full House Europe on monikansallinen verkkosijoitusyhtiö, joka työllistää tällä hetkellä yli 2000 ihmistä ympäri maailman. Yritys on erikoistunut finanssialan tuotteiden myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kova halu tehdä tulosta ja kehittyä finanssialan osaajaksi. Puuttuvan työkokemuksen voit korvata raudanlujalla asenteella, mutta aiempi kokemus puhelimitse tehtävästä myyntityöstä ja call center -maailmasta katsotaan eduksesi.

Valittu henkilö pääsee osaksi laadukasta koulutusta ja mahtavaa työyhteisöä. Työssä on kiinteä pohjapalkka (1700€/kk), jonka päälle kerrytät myynnilläsi provisiota oman tuloksesi mukaan, palkkakattoa ei ole! Työyhteisö Full House Europella on dynaaminen ja toisiaan kannustava, tulet siis saamaan työkavereidesi ja esimiesten ehdottoman tuen omalle onnistumisellesi.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Niko Sulonen (050 596 5751, niko.sulonen@barona.fi). Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja työsopimus solmitaan suoraan Full House Europen kanssa.