(Removed from publishing)

Financial Controller
LänsiAuto

Original publication date 26.10.2018

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa automyynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Konsernin liiketoiminta on viime vuosina kasvanut voimakkaasti: vuonna 2019 liikevaihtomme ylittää jo 400 miljoonaa euroa. Toimimme 1.12.2018 alkaen myös Opelin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa sekä maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt ratkaisukeskeistä ja tarkkaa Financial Controlleria.

Financial Controllerina työskentelet talousjohtajamme työparina vastaten ulkoisen laskennan raportoinnista ja talouden järjestelmien kehittämisestä. Toimit keskeisessä roolissa taloudellisessa raportoinnissa ja vastaat mm. kuukausittaisen tulosraportin toteuttamisesta, sen oikeellisuuden varmistamisesta ja koostamisesta selkeään ja visuaalisesti hahmotettavaan muotoon. Tehtävä vaatii niin kokonaiskuvan hahmottamista, analyyttistä lukujen tarkastelua kuin tarkkuutta tasetilien täsmäyttämisessä ja selvittämisessä. Tehtävässäsi raportoit talousjohtajalle.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta ulkoisesta laskennasta ja ymmärrystä tulos- ja taserakenteesta sekä konsernitilinpäätöksestä
  • vahvaa järjestelmäosaamista ja -ymmärrystä
  • erinomaista Excel-osaamista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • kokemus Microsoft Dynamics NAV ja erilaisten BI-työkalujen käytöstä katsotaan eduksi

Uudelta kollegaltamme toivomme huolellista, oma-aloitteista ja joustavaa työskentelytapaa. Meillä pääset työskentelemään kasvavassa ja dynaamisessa ympäristössä muiden ammattilaisten kanssa. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan sen sisältöön ja kehittymiseen. Samalla tehtävä vaatii sinulta liiketoimintaymmärrystä, toimeen tarttumista ja vastuun ottamista.

Lisätietoa tehtävästä antaa talousjohtajamme Laura Köninki keskiviikkona 31.10. klo 11-12 ja tiistaina 6.11. klo 13-14, puh.  0105252896.

Kiinnostuitko? Hae jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!