(Removed from publishing)

Finance Specialist
Santander Consumer Finance Oy

Original publication date 9.1.2019

Yhdistyvätkö sinussa numerotarkkuus ja halu palvella sisäisiä asiakkaita? Kuuluvatko debet ja credit sanavarastoosi? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Finance Specialist.

Vastaat yhdessä Accounting-tiimin kanssa sisään tulevien rahojen käsittelystä ja maksatustiedostojen prosessoinnista. Hallinnoit erilaisten rahoitussopimusten ulosmaksua, päättämistä ja muita niihin liittyviä prosesseja. Työnkuvaasi kuuluvat myös sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaaminen, erilaiset selvitystehtävät ja muut taloushallinnon päivittäiset tehtävät.

Olet oma-aloitteinen ja vastuullinen tiimipelaaja, jolla on aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti osto- ja/tai myyntireskontrasta. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä säikähdä kiirettä tai rutiineja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja tarkka, mutta samalla tehokas. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Haluat kehittää omaa työtäsi ja tiimin toimintaa. Kaupallisen alan koulutus sekä vahva Excel-osaaminen auttavat tehtävässä menestymisessä.

Meillä pääset kehittymään taloushallinnon ammattilaisena innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Tueksesi saat asiantuntevan ja mukavan tiimin sekä henkilökohtaisen perehdyttäjän, joka toimii tukenasi ensimmäisten kuukausien aikana. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä, ja teemme töitä kunnianhimoisesti unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Avoinna oleva tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaansijaisuus 31.12.2019 asti.

Lisätietoja tehtävästä saat Minna Mäkeläiseltä numerossa 050 593 0629 perjantaina 11.1. klo 14-15.30 ja keskiviikkona 16.1. klo 9-10.30.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme 21.1. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Älä turhaan aikaile, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!