(Removed from publishing)

FIELD SERVICE TECHNICIAN, Tampere
Proservia Oy

Original publication date 2.1.2019
Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

 

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä lähitukihenkilöä kasvavaan organisaatioomme Tampereen seudulle. Työtehtävät keskittyvät tietoteknisten ongelmien ratkaisuun asiakkaan tiloissa ja pitävät sisällään myös työasema-asennuksia ja työasemien noutoon ja pakkaamiseen liittyviä tehtäviä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu kello 8-16 välille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Asiakaslähtöistä asennetta ja oma-aloitteisuutta
- Teknistä peruskoulutusta tai IT-alan opintoja
- Kokemusta yleisimmistä käyttöjärjestelmistä ja toimistosovelluksista.
- Suomen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi.
- Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön.
- Kokemusta palvelinylläpidosta, Linux ja Windows

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian!

Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa:  www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja työpaikasta: proservia.rekrytointi@manpowergroup.fi