(Removed from publishing)

Fast Food Työntekijöitä Burger King Iso Myy, Joensuu
Restel Fast Food Oy

Original publication date 8.11.2019

Haluatko Iso Myyn kingiksi?

Etsimme Joensuuhun kauppakeskus Iso Myyn kingijengiin täydennystä. Ravintola palvelee asiakkaitaan myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella. Joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae meille töihin!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti kingijengiin, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa, kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen.

#Kingikalenteri

Työn tyyppi on osa-aikainen, toistaiseksi voimassaoleva ja tunteja sinulle kertyy min. 90h/3vko:ssa. Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa ja tämä tehtävä edellyttää mahdollisuutta tehdä aamu-, ilta- ja yövuoroja niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Kingijengi toivoo saavansa sinusta pysyvän kruununperillisen kuningaskuntaansa, joten toivomme, että viihdyt meillä pidempään. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia, työsopimus tehdään Restelille, jolloin monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

#Oleomaitsesi

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Tulet oppimaan työssäsi paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä ja luovasta ongelmanratkaisusta.

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus 24.11.2018 mennessä, työn aloitus sovitaan valitun henkilön kanssa. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona.

_Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä: _https://www.restel.fi/restel-tyopaikat/