(Removed from publishing)

Etsimme heittäytymiskykyisiä Junior Rekrytoijia Academic Workille!
Academic Work

Original publication date 23.10.2019
Oletko rohkea, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen korkeakouluopiskelija, joka nauttii monipuolisista työtehtävistä sekä haasteista? Motivoiko sinua tavoitteet sekä mahdollisuus päästä osaksi kunnianhimoista ja energistä työporukkaa? Haemme Junior Rekrytoijia aloittamaan osa-aikaisissa assistenttitehtävissä tammikuussa 2020. Et tarvitse aikaisempaa alan kokemusta - asenne ratkaisee!
KUVAUS
Aloittaessani Junior rekrytoijana odotukseni tehtävästä ylittyivät täysin ja olen ensimmäisestä työpäivästäni lähtien saanut opiskelijalle kallisarvoista, aidosti ammattitaitoani kehittävää työkokemusta. Monipuoliset työtehtävät ja osallistuminen rekrytointiprosessin eri vaiheisiin innostaa ylittämään itsensä päivittäin. Korvaamattoman työkokemuksen lisäksi olen saanut ympärilleni ainutlaatuisen työyhteisön, joka kannustaa eteenpäin uralla, antaa huikeita onnistumisen tunteita sekä tarjoaa kokemuksia, joita työpaikan en olisi ikinä uskonut minulle tarjoavan! Näin kuvailee työtään Junior rekrytoijana työskentelevä Topias.

Tarjoamme


* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Monipuoliset työtehtävät: tehtävässä pääset työskentelemään heittäytymiskykyä vaativien tehtävien parissa, mutta haastamme Junior rekrytoijiamme ensimmäisestä päivästä lähtien myös hallinnollisten ja tarkkuutta vaativien tehtävien parissa
* Hyvät uramahdollisuudet: kovan kasvumme ansiosta tarjoamme hyvät mahdollisuudet edetä esimerkiksi kokoaikaisen rekrytointipäällikön tehtävään.
* Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehittymiselle: jokaiselle Junior Rekrytoijalle luodaan oma Training Program, jossa on 4 eri tasoa. Voit itse vaikuttaa etenemiseesi tasolta toiselle, ja saat vastuuta ja haastavampia tehtäviä kykyjesi mukaan. Työtehtävien vastuullisuus ja itsenäisyys nousee mitä korkeammalle tasolle etenet ja tämä näkyy myös palkassasi.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekäerilaisiatapahtumia upeiden kollegoidesi kanssa.
* Merkityksellisen työn: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille, mistä kielii 3000 allekirjoitettua työsopimusta viime vuonna.

TYÖNKUVA
Academic Workilla rekrytointi on myynnillistä, nopeatempoista ja jatkuvasti kehittyvää! Junior rekrytoijana tuet rekrytointipäälliköitämme rekrytoinnin avustavissa tehtävissä ja työtehtäviisi kuuluu muun muassa:
* Työpaikkahakemusten läpikäyminen
* Hakijoiden puhelinhaastatteleminen ja kutsuminen jatkohaastatteluihin
* Työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen
* Potentiaalisten hakijoiden etsiminen ja kontaktointi eri hakukanavia käyttäen
* Hallinnolliset tehtävät, kuten palkkahallinto ja työtodistuksen teko
* Taitojesi kehittyessä pääset oppimaan myös henkilökohtaisten haastatteluiden tekemistä sekä B2B-asiakasrajapinnassa toimimista
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kiinnostusta rekrytointialaa kohtaan
* Alku- tai keskivaiheen korkeakouluopinnot kesken
* Joustavuutta työskennellä toimistotyöaikoihin
* Itsenäinen ja vastuuntuntoinen työote
* Korkeat tavoitteet ja halu kehittyä
* Tehokas ja järjestelmällinen työskentelytapa
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Kokemus esimerkiksi IT- tai tekniikan alalta sekä myynti-, toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme joustavaa asennetta ja myyntihenkisyyttä.

Odotamme, että pystyt sitoutumaan työskentelyyn toimistotyöaikoihin 2-3 päivää viikossa. Erityisesti kuunvaihteet ja puolivälit ovat kiireisiä palkkahallinnollisista syistä, joten edellytämme mahdollisuutta työskennellä näihin aikoihin.

Muuta tietoa


* Aloitus: 13.01.2020
* Työmäärä: Vähintään 60h/kk, ma - pe, aikavälillä klo 8 - 18
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5, Espoo
* Palkka: Tuntipalkka
* Yhteyshenkilöt: Talent Acquisition Managerit Alina Kurppa ja Emmi Matvejeff
* Julkaisupäivämäärä: 23.10.2019


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Hakuprosessimme on jatkuva, joten käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jatkuvasti. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.
Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä AW-laisia on Suomessa jo yli 180.