(Removed from publishing)

Erityissuunnittelija, Rahoitus- ja talousyksikkö, Taloussuunnittelu
Espoon kaupunki

Original publication date 7.1.2019

Erityissuunnittelija, Rahoitus- ja talousyksikkö, Taloussuunnittelu

Työavain 1-171-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 21.01.2019 kello 15:45
Rahoitus- ja talousyksikkö, Taloussuunnittelu , Virastopiha 2 C 02770 Espoo
Konsernihallinto, Rahoitus ja talous/Taloussuunnittelu
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme uuteen tehtävään innostunutta ja kehittämishenkistä talouden erityissuunnittelijaa. Tehtäväkenttä on laaja mm. raportointiprosessien hallinnasta ja kehittämisestä koostuva kokonaisuus. Erityissuunnittelijan tehtävä on monipuolinen ja muokkautuu myöhemmin osaamisen mukaan. Erityissuunnittelijan ensisijaisena tehtävänä on Kuntatieto-ohjelman mukaisen automaattisen talousraportoinnin kokonaisuuden tietosisältöjen valmistelu, talouden tietojärjestelmäprojektiin osallistuminen, sekä Kuntatieto-raportointiprosessin määrittely ja kokonaisvastuu projektin päätyttyä. Tehtäväkentästä löytyy myös palvelujen tuotekustannuslaskennan automatisointiin sekä talouden suunnitteluun ja seurantaan liittyviä työtehtäviä. Pääset työssäsi tekemään tiivistä yhteistyötä mm. kirjanpidon ja toimialojen talousasiantuntijoiden sekä muiden osaavien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet etsimämme henkilö, mikäli sisäinen laskenta ja raportoinnin kehittäminen kiinnostavat sinua. Haluat myös olla avainroolissa, kun ison organisaation talouden prosesseja uudistetaan. Olet lisäksi itseohjautuva ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Koulutukseltasi voit olla KTM, DI tai vastaava. Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin taloussuunnittelussa, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä alan huippuosaajaksi sekä innostuneen ja energisen tiimin tuen kaupungin henkilöstöetuuksien lisäksi. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään 23.1. ja 24.1. klo 12-16 välisenä aikana. Henkilöarvioinnit järjestetään maanantaina 28.1.2019. Toinen haastattelukierros mahdollisesti 4.2.2019 iltapäivällä.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, KTM, DI tai vastaava

Tehtävässä edellytetään sisäisen laskennan osaamista, oma-aloitteisuutta, kiinnostusta kehittämiseen sekä järjestelmäprosessityöskentelyn ymmärrystä. Olet tehnyt taloushallinnon käytännön töitä ja sinulla on kokemusta raportoinnin kehittämisestä. Sinulla on lisäksi vahva toimeenpanokyky. Pystyt viestimään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti. Yhteistyökykyisenä ihmisenä verkostoituminen on sinulle luontevaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4 005,88 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Konsernihallintoon kuuluvat konserniesikunta, konsernipalvelut ja sisäinen tarkastus. Konserniesikunnan yksikköjä ovat hallinto- ja lakiasiat, henkilöstö, kaupunkikehitys, palvelukehitys, rahoitus ja talous, strategia ja viestintä. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Taloussuunnittelujohtaja Pia Ojavuo
+358438269139
etunimi.sukunimi@espoo.fi
soittoajat 9.1. klo 15-16 ja 14.1. klo 9-10