(Removed from publishing)

Erityissuunnittelija, osaamisen kehittäminen
Espoon kaupunki

Original publication date 21.10.2019

Erityissuunnittelija, osaamisen kehittäminen

Työavain 2-735-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 04.11.2019 kello 15:45
Henkilöstöyksikkö , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Toimialan esikunta/Talous ja hallinto
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme kymmenhenkiseen HR-tiimiimme osaamisen kehittämisen erityissuunnittelijaa. Erityissuunnittelijan tehtävänä on sosiaali- ja terveystoimen osaamisen kehittämisen suunnittelu ja toteuttaminen strategisten tavoitteiden mukaisesti. Erityissuunnittelija vastaa sosiaali- ja terveystoimen osalta oppilaitos- ja harjoittelijayhteistyöstä, oppisopimusasioista sekä perehdytyksen koordinoinnista. Lisäksi erityissuunnittelija osallistuu kehittämishankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä toimii osaamisen kehittämisen verkostoissa. Tehtäviin sisältyy myös koulutusten koordinointia ja järjestämistä. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja edellyttää joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta. Suunnitellut haastattelupäivät ovat maanantai 11.11. ja keskiviikko 13.11.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Arvostamme sosiaali- ja terveystoimen tuntemusta sekä kokemusta henkilöstön osaamisen kehittämisestä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3773,30 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Sosiaali- ja terveystoimen 3300 työntekijää huolehtivat espoolaisten terveyspalveluista, perhe- ja sosiaalipalveluista sekä vanhusten palveluista. Haluamme edistää kaikenikäisten kuntalaisten mahdollisuuksia hyvään arkeen ja omatoimiseen elämään. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa ja kannustamme kuntalaisia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Henkilöstöpäällikkö Tarja Rantonen
050 363 5906
tarja.rantonen@espoo.fi
23.10. klo 10.00-11.00 ja 30.10. klo 14.30-15.30