(Removed from publishing)

Erityissosiaaliohjaaja, lastensuojelun avohuolto
Vantaan kaupunki

Original publication date 10.12.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelu

Karsikkokuja 17, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 13.01.2020 - 30.06.2020


Hei sosiaalialan osaaja! Haemme erityissosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan Itä-Vantaan lastensuojelun Koivukylän toimipisteeseen osaavaan ja kehittämismyönteiseen työyhteisöömme. Asiakkaanamme ovat lastensuojelun tarpeessa olevat lapset ja heidän perheensä. 

Lastensuojelun tavoitteena on toteuttaa lapsikohtaista lastensuojelua, arvioida lapsen tuen tarvetta, toimia perheen muutostyön tukena ja apuna sekä ehkäistä syrjäytymistä ja ylisukupolvisia sosiaalisia ongelmia. Erityissosiaaliohjaaja työskentelee lapsen vastuutyöntekijän työparina, sekä itsenäisesti että yhdessä sosiaalityöntekijän ja verkostojen kanssa. Erityissosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu lastensuojelun asiakastyössä toimiminen asiakassuunnitelman mukaisesti, päätöksentekoa delegointisäännön mukaisesti sekä työskentely lapsen ja perheen yhteistyöverkostojen kanssa. 

Itä-Vantaan lastensuojelussa on viisi tiimiä, jotka sijaitsevat Koivukylässä ja Tikkurilassa. Jokaisessa tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Olemme kouluttautumassa systeemiseen työotteeseen ja työyhteisössämme työskentelee myös perheterapeutti. 

Odotamme sinulta reipasta, positiivista ja oma-aloitteista työotetta, nopeaa reagointikykyä ja hyvää paineensietoa. Työ vaatii hyviä asiakastyön taitoja ja kykyä toimia vuorovaikutuksessa monenlaisten asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa. Hyvät dokumentointitaidot sekä kyky tiimityöhön ovat edellytys työssä suoriutumiselle. Kuntasektorin työkokemus ja monipuolinen sosiaali- ja lapsiperhepalveluiden tuntemus on eduksi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla. Meillä on myös mahdollisuus etätyöhön sovittaessa. 

Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu. Facebookissa voit seurata työtämme Lastensuojelun Erityissosiaaliohjaaja Annan sivulla. 

Tervetuloa Vantaalle töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Kokemuksen lasten ja/tai perheiden kanssa tehtävästä sosiaalialan työstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2954,25 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Pukkio Saana
040 8289545
saana.pukkio@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.