(Removed from publishing)

Erityisopettaja, Ilolan koulu
Vantaan kaupunki

Original publication date 20.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ilolan koulu

Epinkoskentie 5, 01390 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Tule mukaan loistoporukkaan työskentelemään Ilon kautta Ilolassa!

Ilolan koulu on vuosiluokille 1 - 4 perusopetusta antava pienten lasten lähikoulu, jossa opetetaan suurella sydämellä. Koulumme toimintakulttuuri kiteytyy lukuvuoden teemaan ”Ilon kautta Ilolassa”- yhdessä oppien. Toimintakulttuurimme kivijalka muodostuu kunnioituksesta, turvallisuudesta, yhteistyöstä ja myönteisyydestä. Koulumme toimintakulttuurissa konfliktit sovitellaan. Meillä toimii restotiimi ja verso. 

Ilolan koulussa on tänä lukuvuonna reilu 400 oppilasta ja henkilökuntaa on kolmisenkymmentä. Koulussamme toimii tavallisten luokkaryhmien rinnalla myös yhteisopettajuus- ja inkluusioluokkia. Koulumme tiloissa toimii myös Ilolan päiväkodin kolme esiopetusryhmää. 

Ilolan koulu on kehäradan läheisyydessä oleva luonnonläheinen koulu, jonka ympärillä aukeaa laaja metsäalue, joka tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön koulumme käyttöön. Koulussamme opetetaan paljon metsässä.  Tutustu koulumme kotisivuihin tästä. Koulumme facebook-sivuilla pääset kurkistamaan koulumme arkeen tästä.

Toiminta-ajatuksenamme on kehittää lapsen valmiuksia oman elämän hallintaan tukemalla lapsen kasvua ja oppimista yhteistyössä kotien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas siirtyy koulustamme hyvän itsetunnon omaavana, oppimisesta innostuneena, perustaidot hallitsevana oppilaana, jolla on hyvät koululaisen taidot. Ilolan koulussa on otettu rohkeasti käyttöön opetussuunnitelman tuomat mahdollisuudet kehittää koulun toimintakulttuuria yhä yhteisöllisemmäksi ja toiminnallisemmaksi.

Oppilaiden osallistaminen on meille tärkeää. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunnan hallitus, välituntilainaamo ja välkkärit. Versotoiminta alkaa kevätlukukaudellla 2020. Henkilökuntamme kokee työilmapiirin hyväksi ja yhteistyö vuosiluokkatasolla on aktiivista. Jokainen opettaja on osa vuosiluokkatiimiä. 

Etsimme joukkoomme nyt erityisopettajaa, joka on innostunut yhdessä oppimisesta ja kiinnostunut kehittämään koulun erityisopetusta ja toimintakulttuuria yhdessä koko työyhteisön kanssa oppivan yhteisön hengessä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, koutsaavaa työotetta toimiessasi luokanopettajan rinnalla. Lisäksi arvostamme rohkeutta puuttua haasteellisiin tilanteisiin ja toimia ratkaisukeskeisesti oppilaita osallistaen. Meillä on sinulle tarjota monimuotoinen työyhteisö, jossa arvostetaan aktiivisuutta, innovatiivisuutta ja rohkeutta kokeilla, onnistua ja oppia, joka päivä. Tervetuloa mukaan toimimaan Ilon kautta Ilolassa!

Erityisluokan- ja erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa.

Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Va. rehtori Turkulainen Tanja

0503031587

tanja.turkulainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.