(Removed from publishing)

Erikoislääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Original publication date 17.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme vakinaiseen virkaan kahta terveyskeskuslääkäriä, jotka toimivat supertutorin roolissa (50 %) ja terveyskeskuslääkärin tehtävissä (50%) 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan Idän terveysasemille ja Keskustan terveysasemille.

Supertutorina työskentelet YEK -lääkäreiden ohjaajana ja YLE-erikoistuvien kouluttajana 50 % työajastasi.

Terveyskeskuslääkärinä työskentelet tiimissä, jossa on lääkäreitä ja hoitajia, fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Moniammatillista työtämme tukevat muut toimijat: toimintaterapia, psykiatria ja päihdetyö, suun terveys, vammaispalvelu, nuorten ja aikuis sosiaalityö sekä vanhusten sosiaalineuvonta.

Tiimissä hoidat pääasiassa akuutti- ja ajanvarauspotilaita ja tarjoat konsultaatioita, mutta halutessasi voit tehdä myös lasten- tai äitiysneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa tai muita erikseen sovittavia terveyskeskuslääkärin työtehtäviä. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme etätyömahdollisuuden.

Helsingissä on käytössä listamalli. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Helsingissä on juuri korotettu palkkoja pysyvästi (250 euroa). Lisäksi maksamme ainakin kesään saakka 1000 euron tehtävälisää. Uuden työntekijän kohdalla voidaan neuvotella myös rekrytointilisästä.

Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-139-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tervetuloa supertutorlääkäriksi Helsinkiin!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus yleislääketieteen erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Yliopiston kouluttajaoikeus (Helsingin yliopisto).

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ylilääkäri, Timo Sinkkonen, timo.sinkkonen@hel.fi, 040 184 8663 Johtava ylilääkäri, Jarja Ijäs, jarja.ijas@hel.fi, 050 3631415 Ylilääkäri, Pirkko Salokekkilä, pirkko.salokekkila@hel.fi, 040 1580127

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/