(Removed from publishing)

Engineer
FinVector Oy

Original publication date 11.6.2019

Engineer

Meillä pääset työskentelemään lääkealan yrityksessä ja olemaan tärkeänä osana potilasturvallisuuden takaamista. Osana tiimiämme olet mukana päivittäisessä toiminnassa turvaamassa puhdastilatuotannon toimivuutta.

Työtehtäväsi käsittää lääketuotannon prosessilaitteiden validointia, kalibrointia ja huoltoa. Lisäksi autat operaattoreita laitteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Raportoit tekemäsi toimenpiteet kirjallisina ja osallistut laatujärjestelmän mukaiseen dokumentointiin. Tässä työssä tarvitset sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Oma-aloitteisuutesi ja systemaattisuutesi ilmenevät siitä, että kykenet saamissasi puitteissa suunnittelemaan oman työajan käyttösi ja tartut mielelläsi uusiin tehtäviin. Ymmärrät kirjoitettuja ohjeita ja noudatat niitä. Jos havaitset, että jonkin asian voisi mielestäsi tehdä fiksummin, et pelkää sanoa sitä ja kehität mielelläsi paremman työmenetelmän tilalle.

Soveltuva koulutustausta tehtävään on esim. bioprosessi-insinööri, kemiantekniikan insinööri, kone- tai automaatioinsinööri, biotekniikan insinööri tai vaikkapa kemisti.

Sinulla voi olla kokemusta laitevalidoinneista ja/tai -kalibroinneista. Puhdastilatyöskentelyn ominaispiirteiden tunteminen auttaa ja kokemus lääketeollisuudesta ja laatujärjestelmistä on eduksi. Perehdytämme sinut kuitenkin tehtävään perusteellisesti, joten aikaisempi spesifi kokemus alaltamme ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle aktiivisen ja tapahtumarikkaan kansainvälisen työyhteisön. Meille on tärkeää, että pääset kasvamaan tehtävässäsi, joten annamme sinulle mahdollisuuden edistää ammattitaitoasi osallistumalla alan koulutuksiin. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon. Edistämme hyvinvointiasi myös tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi. FinVector sijaitsee eläväisessä Kuopiossa, joka valittiin Suomen parhaaksi asuinkaupungiksi. Kuopiossa pääset nauttimaan viihtyisästä elinympäristöstä, ystävällisestä ilmapiiristä ja puhtaasta luonnosta.

Tehtävä on alkuun vuoden määräaikainen, mutta vakinaistaminen myöhemmin on mahdollista. Työ alkaa elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä sähköinen hakemus tehtävään 30.6. mennessä oheisen hakulinkin kautta.