(Removed from publishing)

Energisiä asiakaspalveluneuvojia kesätöihin Gigantin Customer Care Centeriin
Academic Work

Original publication date 5.3.2019
Etsitkö omaa huippuduuniasi kesälle? Kuulostavatko työt energisessä työympäristössä houkuttavalta ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä? Kiinnostaisiko sinua kaiken tämän lisäksi työskentely merkittävässä ja tunnetussa yrityksessä? Mikäli näin on, kannattaa sinun ehdottomasti jatkaa lukemista!
KUVAUS
Academic Work etsii useampaa iloista Asiakaspalveluneuvojaa kesätöihin Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Gigantti Oy Ab:ssa.
TYÖNKUVA
Asiakaspalveluneuvojana pääset osaksi tehokasta asiakaspalvelutiimiä. Työtehtävänäsi on ottaa vastaan asiakkaiden puheluita ja ratkaista heidän huoliaan liittyen esimerkiksi ostetun tuotteen tyytyväisyyteen, vaihdettuun tuotteeseen tai kuljetukseen. Saat työhön kattavan koulutuksen yrityksen tuotteiden ja palveluiden osalta sekä tuen omalta tiimiltä ja esimieheltäsi. Pääset kartuttamaan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä sekä vastaamaan asiakaskontakteista kokonaisvaltaisesti.

Katso videolta, miksi työskennellä Gigantilla!

Ohessa työntekijöiden kommentteja Gigantilla työskentelystä:

Työpäivä koostuu yleensä noin puolet ajasta puhelimessa asiakkaiden kanssa. Toinen puolisko menee sähköpostien vastaamisessa tai "support" tehtävissä tukiagentin roolissa. Viimeisenä mainitussa selvitetään hankalampia asioita, joita ei linjassa ehdi selvittää. Tämä vaihtelevuus ja haasteet ovat parasta työssäni.

Loistava porukka! Hommia riittää, mutta hyvällä porukalla fiilis pysyy aina hyvänä. Henkilökunta-alennukset Gigantilla ovat myös iso plussa!

Hyvä jengi ja reilu ilmapiiri, niin viihtyy, hyvin on viihdytty ja ikävä lähteä

Esimiehet erilaisia, mutta mukavia ja kaikki helposti lähestyttäviä

Aivan huippu esimiestiimi täällä ja sille isot peukut.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimässämme henkilössä yhdistyy palveluneuvojan kolme valttikorttia: positiivisuus, ulospäinsuuntautuneisuus ja asiakaspalveluhenkisyys. Sinulla on positiivinen ja aktiivinen asenne työhön sekä hymy herkässä. Asiakkaiden palveleminen erinomaisesti on sinulle kunnia-asia - arvostathan itsekin hyvää asiakaspalvelua. Suomen lisäksi neuvot asiakkaita hyvin myös englanniksi.

Hae paikkaa, mikäli:


* Olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen
* Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi
* Suhtaudut työhön iloisella, aktiivisella ja myynnillisellä asenteella


Ruotsin kielen osaaminen nähdään tässä tehtävässä suureksi eduksi. Mainitsethan siis kielitaidostasi jo hakemuksessasi. Eduksesi katsotaan myös aiempi työkokemus asiakaspalvelusta. Ratkaisevaa on kuitenkin innokkuus paikkaa kohtaan!

MITEN HAKU ETENEE?

Etsimme henkilöitä aloittamaan 7.5.2019.

5.3.19 Haku aukeaa ja lähetämme kutsun kaikille hakijoille henkilöarviointitestiin

Vko 11-16 Aloitamme edenneiden kanssa haastattelut Academic Workilla

24.4.19 Haastattelut Gigantilla

7.5.19 Aloitus & 2 viikon kokoaikainen perehdytysjakso

Lähetäthän hakemuksesi sisään jo tänään ja vinkkaa myös kaverille tästä mahdollisuudesta!

Aloitus: 7.5.2019

Työmäärä: 30h/viikko

Työaika: klo 8-20 välillä (n. 6h/päivä), myös viikonloppuisin

Kesto: 31.8.2019 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Pitäjänmäki, Helsinki

Palkka: Kaupan alan TES + motivoivat bonukset

Julkaisupäivämäärä: 5.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa (http://www.academicwork.fi)
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme Gigantti Oy Ab on Suomen suurin kodinelektroniikan jälleenmyyjä. Yrityksen palveluksessa työskentelee liki 1 000 henkilöä 40 myymälässä, yritysmyynnissä, Customer Care Centerissä sekä internetkaupassa. Gigantti Oy Ab:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen kaikissa jakelukanavissa laaja valikoima tunnettuja merkkituotteita markkinoiden halvimpaan hintaan.