(Removed from publishing)

Energiatehokkuuspäällikkö tai -asiantuntija
Helen Oy

Original publication date 4.2.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

ENERGIATEHOKKUUSPÄÄLLIKKÖ tai -ASIANTUNTIJA

Tule edistämään asiakkaidemme energiatehokkuuden toteutumista! Helen hakee kasvua energiatehokkuuspalveluista, joiden avulla autamme asiakkaitamme vähentämään omaa kokonaisenergiankulutustaan. Meillä on vahvaa osaamista energiamarkkinoista ja energiantuotannosta, haemme nyt lisävahvistusta talotekniikkaosaamiseemme. Pääset tehtävässä osaksi kasvavaa tiimiä ja mukaan rakentamaan uutta liiketoimintaa. Tulet tehtävässä konsultoimaan asiakkaitamme energiatehokkuusratkaisuista, tekemään energiakatselmuksia sekä ohjaamaan Helenin energiatehokkuuspalveluiden tuotekehitystä taloteknisten ratkaisujen osalta.

Sinulla on ainakin muutaman vuoden kokemus talotekniikan suunnittelutehtävistä sekä soveltuva korkeakoulututkinto mielellään LVI- , sähkö- tai automaatiosuunnittelusta. Olet tavoitteellinen ja aikaansaava toiminnassasi ja motivoitunut toimimaan asiakasrajapinnassa. Omaat konsultoivan ja liiketoimintalähtöisen lähestymistavan. Eduksesi katsomme kyvyn hallita toimitilojen haastavia taloteknisiä ratkaisuja.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Erika Salmenvaaralta (p.0400 831 551), parhaiten tavoitettavissa 14.2. klo 14-16 ja 19.2. klo 9-11.

Hae tehtävää mahdollisimman pian sähköisellä hakemuksellamme, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. Arvostamme, jos liität video-cv:n osaksi hakemustasi.